7.8.2013

Automaattiset huoltojoukot

Laiskalle (tai siis "kiireiselle") ihmiselle ehdottomasti paras elämää helpottava ratkaisu on hankkia lapsia, koiria tai mieluiten kumpiakin useampi kappale. Meillä on molempia nyt kaksi ja tilanne on jo aika hyvä!

Jos esimerkiksi sattuu käymään niin ikävästi, että kaadat vahingossa lasillisen maitoa lattialle, joukot ovat silmänräpäyksessä paikalla.


Yksi näyttää, mihin sotkua tuli ja jää paikalle valvomaan, kun toinen siivoaa.


Sinä voit sillä välin viihdyttää itseäsi räpsimällä kuvia.

14 kommenttia:

 1. Hihih :D Ihan parhaat käsien asennot, todellakin työnjohtaja-ainesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työnjohtaja- tai diktaattoriainesta, joo :D

   Poista
 2. Hahahh, kiitos päivän piristyksestä. Taas<3

  VastaaPoista
 3. Hah, toinen oikeen osoittaa että siivoa tuosta :D
  Minä tänä aamuna kotarissa kuuntelin että siellä se laps kailottaa, hitto kun pitäs nää pyykit saada laitettua... Kun kerkesin paikalle, oli mukula rauhoittunut, koiran pestessä sen päälakea suurella huolella. Hoiva kuin hoiva kelpaa, näköjään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodan mielestä toi meidän vauva on kans parhaimmanmakuinen asia ikinä milloinkaan! Ja vauva on ihan silkkaa riemua, kun Koda lähestyy kieli edellä :D Todellakin, hoiva kuin hoiva.

   Poista
 4. Suloista :3 Itsellänikin on vajaa kaksivuotias poika, joka vahtii ja käskee kolmea koiraa kun muut eivät kerkiä. Voisin täysin kuvitella hänet tuon teidän tyttösenne tilalle. Tulee varmaan molemmista lapsista jonkilaisia johtajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti tulee! Tää meidän skidi värvätään varmaan Puolustusvoimiin...

   On muuten jännä, miten tarkkoja ainakin meidän koirat ovat nimiensä artikuloinnista. Tyttö nimittäin käskee milloin missäkin tilanteessa koiria ihan yhtä tiukkaan sävyyn kuin me aikuisetkin joskus, mutta koirat eivät yleensä selvästikään tajua yhdistää "Niloa" ja "Kolaa" itseensä.

   Poista
 5. Ihanan tomera tyttö :) Meilläkin häviää kivasti karvaisen ahmatin suuhun. mm. syöttötuolin ympäristöön tippunut muona. Saisi kyllä syödä omat karvansakin täältä lattioilta, se olis kyllä ihan parasta siivousapua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sit voisivat oksentaa karvapallon aina välillä niinkun kissat!

   Toi syöttötuolin putsaaminen on ihan paras apu, oon aina hämmästynyt kun muut äidit kertoo siitä, että keittiössä pitää säilyttää moppia ja ties mitä lattialuuttuja, joilla koko ruokailualue hinkataan viisi kertaa päivässä. Meillä kielipyyhkimet on paikalla heti kun kaksivuotiaan peffa nousee tuolista.

   Poista
 6. Kunpa meidän karvapallo olisi yhtä innokas siivoamaan. Se on nirso ja käy kyllä tarkistamassa, onko lattialle tipahtanut riittävän gourmee hänelle. Useimmiten ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa Nidolta. Nido ei ikinä vaivaudu nousemaan, kun ruokaa tippuu lattialle, mutta Koda taas on yleensä suu auki vastaanottamassa ennen kuin tippunut ruoka ehtii lattialle saakka. Sille kelpaa ihan hyvin mm. verigreippi, salaatti ja raaka sipuli.

   Poista
 7. Aivan ihanat kuvat :D Tyttäreshän on niiku minä pienenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Tuliko susta justiina aikuisena?

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.