18.7.2013

Julkisuudenhenkilö

Kotona lasten kanssa on aina vähän ulkona seurapiireistä. Mutta silti tuli kyllä yllätyksenä, etten ole tiennyt eläneeni kaikki nämä vuodet julkkiksen kanssa.

Meitä tuli tänään lenkillä vastaan kuuden alle 120-senttisen ihmisen porukka, jota johti päättäväinen saparopää.

"Hei! HEI! Onks toi toinen Koda?! Saaks sitä silittää?"
"Öh, on joo. Saa näitä silittää."
"HEI KAIKKI! TULKAA! TÄÄL ON KODA!"

Viisi muuta ryntäsivät paikalle.


"Oooiii Kodaaaa, Koda on niin ihana! KODA!"
"Tän toisen nimi on Nido!"
"Aha."
"Oi Koooooda, Kooodaaaaa!"
"Kattokaa tää on se Koda!"

Kaksitoista kättä paijasivat Kodan leveää otsaa. Lapsi tuijotti rattaista joukkiota ihmeissään. Nido yrmisteli. Koda heilutteli innostuneena kissanhäntäänsä.

"Meidän täytyy nyt varmaan jatkaa, näillä alkaa olla jano..."
"Joo, MOIKKA KODA!"

Porukasta vähän kauemmas päästyäni kuulin fanien vielä keskustelevan heidän aiemmista tapaamisistaan Kodan kanssa. En ole ollut osallinen yhdessäkään enkä tunnistanut lapsista ketään, joten en tosiaan tiedä, mistä tässä oli kyse.


Koda ei kyllä tule saamaan kotona mitään erityiskohtelua tämän takia. Mutta näitä promokuvien ottamista ja niissä esiintymistä pitäisi varmaan vähän treenata.

8 kommenttia:

 1. Koda on niin vaatimaton! ;) Mistähän noita piisaa. Me lenkkeiltiin keväällä erään lapsikaksikon ohi, jotka olivat ilmeisesti mummonsa kanssa kävelyllä. Hymyilin kohteliaasti vastaan tulevalle kolmikolle, kun pikkupoika alkoi selittämään mummolleen innoissaan, että tuo oranssi on Into ja tuo toinen on Elna ja tuo ihan pieni musta tuolla perässä on Remu! Meinasin kompastua koiriini, kun aloin kuuntelemaan, että pikkutyyppihän puhuu ihan totta! :D En hämmennykseltäni tainut saada muuta sanotuksi, kuin, että oikein meni, ja jäin hämmentyneenä miettimään asiaa kotimatkan ajaksi... :D Hmm..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lapsilla on joku kuudes aisti koirien nimistä...? Kivoja nimiä teidän koirilla muuten! Mua kiehtoo aina hirveästi se, miten ihmiset nimeävät lemmikkinsä. On tavoitteena päästä joskus niin sisään ratsastusskeneen (edellinen ratsastuskontakti autoliikkeen pihan ponikyydistä n. 15v sitten), että alkaisin ymmärtää hevosten nimeämislogiikkaa...

   Poista
 2. Ihana tarina! Kysyitkö jo laumanjohtajalta, onko hän ollut Kodan assistenttina aiemmissa fanitapaamisissa? Vai onko Kodalla ehkä salainen fanikerho, joka käy tapaamassa sitä, kun lauman kaksijalkaiset eivät ole kotona. Ja onko Nido sitten julkkiksen henkivartija.

  Tästä tuli mieleeni tarina jo edesmenneestä Mooses-koirastamme: äitini oli Mooseksen kanssa ulkona, kun joku pikkupoika oli tullut kysymään saako silittää. Silittäessään poika oli sitten kysynyt koiran nimeä ja äitini kerrottua nimen oli poika todennut hämmästyneen ihastuneella äänellä: Mooses Jumalan poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin joo, silläkään ei ollut tästä mitään tietoa :D Kyllä mä luulen kanssa, että tässä on takana joku salafanikerho-kuvio.

   Hahaha, voi Mooses! Ihana juttu :D

   Poista
 3. Ihana tarina! Mulle on käynyt samalla tavalla meidän huskyn kanssa. Nykyään olen jo tutustunut tuohon fanijoukkoon joka aina ollessaan ulkona syöksyy innoissaan rapsuttamaan meidän komeeta herraa:) Kerran kävi myös noin, että porukka pysähtyi ja sanoi hei kato Alfa! Ite en on ollu niitä ennen nähny ja tokasin vaan että sehän se:D Mitäs nää huskyt oikeen puuhaa ku me omistajat ollaan muualla...hmm:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis jotain hämärää tässä kyllä on taustalla...

   Mulls on usein lenkkeillessäni perhepäivähoitajaolo, kun melkein joka lenkillä joku pieni liittyy kulkueeseen pyöränsä tai potkulautansa kanssa. Sitä ei tapahdu ikinä silloin kun lenkkeillään niin että mies on mukana, mutta kun oon näiden kanssa yksikseni, oon lapsimagneetti!

   Poista
 4. Haha ihan mahtavaa! Koda on vaan vastustamaton :) Miksei meille ole käynyt näin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska te ette ole lenkkeilleet Kodan kanssa? :D Meidän pihan lapsethan kutsuu Kodaa Pusukoiraksi, ja lapset muutenkin tykkää aina nimenomaan Kodasta ihan hirveästi. Meidänkin vanhempi lapsi on vauvasta saakka ollut kiinnostuneempi Kodasta. Siinä on jotain lapsiin vetoavaa vissiin!

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.