6.2.2013

HHI-vaihe

Olen saavuttanut pyylevyydessäni HHI-vaiheen. HHI on tietysti lyhennys käsitteestä Helvetin Hyviä Ideoita. Ja kehitysvaiheena se tarkoittaa sitä, että saan jatkuvasti - no, todella hyviä ideoita.

Edellisen pyylevyysajan HHI-vaihe poiki mm. keittiöremontin sekä kunnostusprojektin, josta ei ollut lopulta kellekään mitään hyötyä.

Tällä kierroksella olen ollut rauhallisempi. Juuri nyt käynnissä on kaikkien valokuvien järjestäminen albumeihin (meillä eilen vierailleen valokuvaajaystäväni ehdotus kuvavuoren nähdessään oli, että "POLTA NE KAIKKI!") sekä itsenäisen ekosysteemin sulkeminen pienen ihmisen kokoiseen lasipulloon. Jälkimmäisestä lisää myöhemmin.

Lisäksi olen hankkinut kotiin kaikenlaista täältä pitkään puuttunutta.


Löysin HHI-motivoituneena vuoden etsimisen jälkeen maton eteiseen. Siinä on tähti, mutta ei se mitään.


Lapsi on ottanut maton tukikohdakseen, eikä hän anna lenkillelähtijöiden muodostamien ruuhkienkaan häiritä itseään.
Seuraavana HHI-sertifioituna juttuna ajattelin pikakouluttautua kampaajaksi.

Koska siis katsokaa nyt, kuinka luonnonlahjakkaan avantgardistisesti hoidan nämä pinnikampauksetkin.(Matto on Pappelinan, ehkä tarkoitettu kylpyhuoneeseen, ja Stockmannin kanta-asiakaspäiviltä niitä saa! Rohkaisen muitakin HHI-tokkuraisia ostoksille. Siellä oli jotain pastellivärejäkin!)

16 kommenttia:

 1. Sä oot niin sekasin. Lisää tällaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teetätin tänään 599 valokuvaa. Haittaakse?

   Mies kysyi valokuvausliikkeen kassalla kuvien määrän kuullessaan, että oonko tosissani.

   Poista
 2. pojat ja pinnityyppi ♥

  Tsemppiä hei tähän vaiheeseen, kuulostaa ihan huipulta :) Matto ON kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vaihe ois muuten pahin mahdollinen olla tietyssä paikassa töissä! :D Vaikka mulle se kyllä oli aika paha muutenkin...

   Poista
  2. No siitä ei kyllä olis voinut paljon pahentua :) Kerta kaikkiaan hyvä työntekijä!

   Poista
  3. Joo, palkka palautuu firman kassaan :D Täytyy mainita asiasta CV:ssä, että hirmu uskollinen oon aina työnantajalle ollu!

   Poista
 3. Nuo koirat ovat niin kauniita! Ja ihana pinnipää. Selvää pikakampaaja-ainesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun toinen bravuuri on saparot.

   Poista
 4. HH-ideoita irtoaa ilman raskauttakin, joillakin meistä HHI tuntuu olevan kroonista sorttia, se ei aina ole kaikista kiva juttu.

  Poijat ovat ovella sen näköisinä, että "kun me ei vaan olla huomaavinaan, niin ehkä tuo pieni ihminen antaa meille lisää tilaa tässä hienolla matolla", tai sitten ovat vaan tosi chuuleja.

  Ennytsittiijä, että tarviitko mitään sen kummempaa koulutusta kampaajaksi, koska kyllähän tuo pinnikuva on jo aikamoinen näyte kotikampaajan cv:hen. Jos et vaikka leikkaisi hiuksia (siitä saatta ihmiset enempi suutahtaa, jos leikkaus menee "hieman pieleen"), vaan keskittyisit vaikka juhlakampausten tekoon (häät ja muut sellaiset pikkuhommelit), koska siihen taitosi minusta antavat selvääkin selvempää viitettä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodahan ei voinut ekana iltana nukkua vakiopaikallaan ovitiivisteenä, kun toi matto epäilytti niin. Mulkoili sitä sohvalta.

   Mäkin koen, että just nää kampaukset saattais olla sitä mun vahvimman osaamisen aluetta! Merkkaan sut suosittelijaksi ja saat sit ensimmäisenä 10 kerran kortin, kun pistän liikkeen pystyyn. Ei kestä kiittää!

   Poista
 5. Piirustuslehtiön alakulmassa näkyvää sinistä koiraa ei ole tainnut piirtää kukaan kuvissa näkyvistä henkilöistä..? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahah, en edes huomannut! En myöskään tiennyt, että mies osaa piirtää jotain muutakin kuin vakioteoksensa - naamapuolen piraijan.

   Poista
 6. Haaste
  http://rakkimus.blogspot.fi/2013/02/haaste-11-asiaa-kirjoittajasta.html

  VastaaPoista
 7. Tuntuu aika selvältä kuka tässä on se määrääjä.
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä kuin pläkki. Hän on myös meistä kolmesta tarkin sen suhteen, etteivät koirat saa tulla tuolin viereen kun syödään.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.