18.11.2012

Maailmaa valmistamassa

Maailma ei ole valmis, ennen kuin päiväunia on kuvattu tarpeeksi. Eikä niitä voi kuvata tarpeeksi.

Nido nukkuu mieluiten seinä kainalossaan. Vanhassa asunnossamme soveltuvia nukkumapaikkoja oli runsaasti. Muutimme tähän uuteen asuntoon maaliskuussa ja täältä Nido löysi ensimmäisen kriteerit täyttävän lokaation heti välittömästi viime viikolla.


Bonuksena suoraan nukkujaan kohdistunut auringonkeila. Ja muiden asukkaiden kannalta mahdollisimman häiritsevä sijainti keittiön ja eteisen välissä.

8 kommenttia:

 1. Aw! Suloinen. Meillä tykätään myös kuvailla päiväunikoiria. Sekin on semmoinen oma taiteenlajinsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Ja tosi aliarvostettu. Vaikka vaatii jääkylmiä hermoja, jotta voi hiipiä objektiivi ojossa täydessä unessa nukkuvan siperianhuskyn naaman eteen.

   Poista
 2. Maha suojassa? Muuta syytä en keksi miksi bokserinkin pitää nukkua pöydän jalan / pyykkikorin / vessanpöntön ympärille kietoutuneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VESSANPÖNTÖN? Loistavaa! Ja kuinka miellyttävää käydä tarpeillaan, kun voi siinä samalla upottaa jalat lämpimään ja pehmeään bokseriin.

   Nidoon toi mahansuojaamisteoria ei sovi, koska se yleensä kääntää kyljen seinää vasten niin, että tassut sojottaa seinän toisella puolella (kuten kuvassa), mutta vatsa osoittaa kattoa kohti. Sille ei myöskään käy mitkään huonekalut tai muut seinät, eikä itseään lyhyemmät seinänpätkät. Emmä tajua...

   Poista
 3. Meillä kaksi lagottoa nukkuu myös mielellään maha seinää vasten tai vessanpöntön ympärillä. Hauskaa, että joku muukin :) Lagotto on toki pienempi kuin bokseri, joten meillä vessaan vielä mahtuu asioilleen...
  Itse olen ajatellut, että hakevat viileää paikkaa, ainakin se pönttö on viileä.
  Emmäkään kyllä ihan loppuun asti tajua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti googlettaa lagotto, en jostain syystä ollut kuullut rodun nimeä koskaan, vaikka oon rodun edustajia kyllä tavannut useita :)

   MIKSI kaikkien muiden koirat tekee tota vessanpönttö-mahtavuutta?! Voikohan koiria vielä vanhemmalla iällä jotenkin kouluttaa siihen... Muistan kyllä itsekin kirjaimellisesti halailleeni vessanpönttöä, kun olin keväällä vatsataudissa ja viileä tuntui hyvältä idealta. Että tossa voi hyvinkin olla jotain perää.

   Poista
 4. Strategisesti todella viisaasti ajateltu paikka!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyllä! Kukaan ei poistu asunnosta, mene vessaan tai kokkaa mitään huomaamatta.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.