20.10.2012

Vaikeaa on

Nukuin taas huonosti. Lauantai tuntuu ihan maanantailta, laumanjohtaja lähti aamuyöstä töihin. Aamiainen oli pahaa ja jouduin jakamaan leipäjuustoni. Lapsi kieltäytyy hiustenlaitosta ja näyttää villieläimeltä.

Ja juuri kun olen varma, ettei oma päiväni voisi olla enää yhtään harmaampi, väsyttävämpi, masentavampi tai hankalampi, löydän eteisestä tällaisen.


Jossain on aina on joku, jolla on vielä vaikeampaa.

17 kommenttia:

 1. :) Reps
  Parempaa päivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Jotenkin kuitenkin niin herttasta... Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä joo ihan liikuttavaa, että tyyppi ei luovu ykkösnukkumapaikastaan MISSÄÄN tilanteessa. Kiitti tsemppauksista! :)

   Poista
 3. :D Ehkä sunkin pitäis kokeilla tuota asentoa. :D

  VastaaPoista
 4. Olin jokin aika sitten kuuntelemassa susien ulvontaa
  ja sen susilauman kanssa elävä biologi kehoitti myös perheitä,
  työyhteisöja ja kaveriporukoita välillä ulvomaan. Kuulemma helpottaa.
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipas sopivasti; jos koirat on sellaisella tietyllä pohjoisen koirien tavalla levottomia, pistän ne ulvomaan. Niin, että joikaan ensin itse ja odotan, että ne yhtyvät sointuun. Ja sitten joikataan yhdessä. Helpottaa tosiaan puolin ja toisin. Varmaan myös naapureita...

   Mulle on muuten tulossa muuan englanninkielinen susiteos just postissa :) En malta odottaa.

   Poista
 5. Teillä on siis ihan liian pieni eteinen. ;)

  Ja oo, esittelethän sitten tuon ed. kommentissa mainitsemasi teoksen, kuulostaa hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillähän oli jo edellisessä asunnossa Kodan kannalta ihan liian pieni eteinen, ja ajattelin että tilanne jotenkin helpottaisi tässä uudessa. Vaan eheeeeei, tietysti sen pitää nyt sitten tunkea tonne tuulikaapin puolelle :D

   Edellinen kommentoija siis suositteli mulle tota teosta edellisen postauksen kommenteissa, niin tilasin sen siltä istumalta :) Ajattelinkin esitellä sen täällä, lueskelen ainakin vähän alkuun sitä, joten menee hetki. JA JOS SE NYT ENSIN EES TULIS POSTIIN...

   Poista
 6. Osaako Nido ja/tai Koda "puhua" huskyulinaa? Tuli mieleen kun oon katsonut youtubesta huskyjen/malamuuttien puhetta, hauskan kuuloista. :)

  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koda joo, se on paljon Nidoa puheliaampi ja sillä on myös jonkun verran ihan selkeitä sanoja, joita se käyttää kutakin vaan tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi tervehtimiseen on oma sanansa, hoputtamiseen omansa ja niin edelleen. Tai näin varmaan kaikilla koirilla on, mutta Kodalla ne sanat on nimenomaan sitä sellaista mölinää, joka on haukkumisesta aika kaukana.

   Se on aika hauskan kuuloista kyllä :) Ja jos siihen lähtee mukaan silloin kun Koda on möliseväisellä tuulella, sen kanssa voi käydä aika pitkiäkin keskusteluja.

   Poista
 7. Voi mikä asento: niin rento ja silti varma. Ja kulmahammaskin tulee vienosti esille myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en kyllä montaa henkilöä tiedä, jotka näyttäis yhtä rentoutuneelta tossa asennossa. Ja joo, hänen vienot kulmahampaansa on vampyyripituutta, olleet pennusta saakka. Se on vissiin ollut hammasjonossa kärkkymässä silloin kun jossain jaettiin järkeä...

   Poista
 8. Hahahh :D Täällä toinen samanlainen nukkuja, ei voi muuta kuin nauraa kerta toisensa jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on mun mielestä meillä käyvien vieraiden reaktiot, kun ne näkee ton asennon ensimmäisen kerran :D

   Poista
 9. Ei oo totta! :D löysin sun blogis pari tuntia sitten..ja oon edelleen täällä..
  Olet aivan ihastuttava kirjoittaja. Höystettynä ihanilla kuvilla supersulosista koirista. Ja mut sait kyllä vangittua tänne ihan täysin. I think I'm in love.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.