2.9.2012

Tuomiset

Sain ehjän (joskin kyseenalaiselta haisevan ja entistäkin karvaisemman) aviomiehen ja vaatimattomat neljä punkkia kyytiinsä ottaneen siperianhuskyn lisäksi kalastusreissulta muitakin arvokkaita tuliaisia.En vain oikein vielä tiedä, mitä ne tulevat lopulta olemaan. Olin pyytänyt jonkun leikkimökin kahvaksi sopivan, ja sellainen tehdäänkin tuosta yksinään kuvatusta käppyrästä. Lisäksi olen pyöritellyt jotain naulakkoideoitakin, mutten oikein saa ajatuksesta kiinni... Eikä tässä nyt niin stadilaisilta urpoilta kuitenkaan haluta vaikuttaa, että ripustettaisiin seinälle ihan vaan sellaisenaan koristeeksi.

Ehdotuksia?

11 kommenttia:

 1. Mietin, mitä noista saisi aikaan pystyasentoon kiinnitettyinä. Terassille lyhdynkantimen? Kuvassa toinen oikealta kävisi siihen tarkoitukseen. Toisesta vasemmalla saisi ehkä Ipanalle oman sopivankokoisen naulakon eteiseen?

  Jos yhden lyhyemmän ripustaa seinälle, siihen voisi kiinnittää roikutuskoukkuja (mille pikkutavaralle sellaista tarvitseekin: avaimille, valokuvakehyksille, patalapuille, nelijalkaisten hihnoille yms.).

  Mie olen sellainen esteetikko ja huithapeli, että säilyttäisin moiset vaikken käyttöä löytäisikään. :D Kauniita kappaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä on kanssa kaksi esteetikko-huithapeli-hamsteria, jotka taatusti hamstraa noi joka tapauksessa ikuisiksi ajoiksi johonkin kaapin perälle, keksitään niistä sitten jotain tai ei :D

   Hyvä lähtökohta toi pystyasento, itse ajattelin ne vaakatasoon. Toi toinen vasemmalla on noista se, josta on Pakko Tehdä Jotain, se on sellainen mun käsivarren paksuinen ja reilusti yli metrin korkuinen. Kiitos vinkeistä, kerron sit, mihin päädyn :)

   Poista
 2. Ripusta kattoon ja korista kristalleilla. :) :D (Toim.huom. Olin koko kesän töissä Espan Enkeleissä, mun silmät on yhtä kristallia tätä nykyä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käveltiin tänään Espan Enkeleiden ohi ja nauratti tää sun kommentti, kun niitä kristalleita katselin :D Kristalleille sanon tiukan ein, mutta kattoon ripustaminen... hmm...

   Poista
 3. Voi mitä oksia!! Tuollainen sopii hyvin vaatetangoksi, yhdessä blogissa olikin sellainen tehty jokin aika sitten: http://kalastajanvaimo.indiedays.com/2012/01/27/eteinen/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, olenhan mäkin ton postauksen joskus lukenut. On vaan ehkä jollain tavalla liian söpö ratkaisu meille. Mutta oksat on mahtavia, en tajua, miksei mielikuvitukseni laukkaa niiden suhteen OLLENKAAN.

   Poista
 4. Pihalle tommonen haaroittunut ykilö pystyyn ja siitä lyhty roikkumaan. Siten täällä lapissa noita tykätään käyttää :)
  Nanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaha, nyt tuli sisäpiiritietoa! Eniten just pelkään sitä, että tehdään noista meidän mielestä jotain ihan huikean siistiä, ja sitten mun rovaniemeläiskaveri meillä vieraillessaan nauraakin ratkaisun pystyyn :D Paljon kiitoksia ideasta, tämä ihan taatusti toteutetaan :)

   Poista
 5. Moikka! En tiedä onko sinulla tapana innostua tämän kaltaisista jutuista. Joka tapauksessa, blogissani http://kotiluolankolinaa.blogspot.fi/ on sinulle tunnustus. Vaikka et haluaisikaan tätä omaan blogiisi jatkaa, niin ota ainakin kehut vastaan! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania karahkoita. Me tökkästiin pari tämäntyyppistä ruusupuskien joukkoon pihalle. Näyttää kivalta ilman sen kummempaa funktiotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea muuten sekin! Meillä ei vaan ole oikein sellaisia ympärivuotisia puskia pihalla... Jos tökkisi vaan sinne tänne nurmikon sekaan? :D

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.