31.8.2012

Väliaikais-yksinhuoltajan lokikirja, päivä 3

Laumanjohtaja ja Koda lähtivät tiistaiyönä pohjoiseen.  

Elämä on aika kummallista, kun perheen seurallisimmat jäsenet ovat poissa. Olemme olleet kolmistaan hyvin, hyvin hiljaisia. Nukkuneet kukin omissa kerroksissamme ja noudattaneet vahingossa minuutintarkkaa vuorokausirytmiä. Olen pessyt täkit, tyynyt, petauspatjan päällisen ja hemmotellut Nidon pilalle (ruoalla, äsken söimme halloumia).

Mutta nyt on kuitenkin jaettava kuva, joka pohjoisesta lähetettiin. Vilkuilen sitä jatkuvasti. Tulee hyvä mieli.


(Oikeasti olen niin väsynyt, että mahdollisesti kaadun tajuttomana naamalleni välittömästi, kun laumanjohtaja huomenna kotiutuu. Ja olen nähnyt hiusharjan viimeksi keskiviikkona. Ja Nidon otsassa on verta vuotava reikä, enkä yhtään tajua, mistä se on tullut. Ja lapsi meinasi syödä tänään pariston. Ampukaa vaan!)

6 kommenttia:

 1. hah, mäkin jostain syystä pesen aina täkit ja tyynyt kun mies on reissussa :D paitsi en petarin päällistä, kun en saa sitä venytettyä takaisin paikalleen pesun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olin suunnitellut tätä pesuprojektia PITKÄÄN, mutta kun sit oltais jouduttu nukkumaan hyvin ahtaasti sohvalla yks yö, niin tein sen mieluummin sillon kun toi on poissa. Pesen muutenkin helkkaristi pyykkiä yksin ollessani, kun ei tarvii kuunnella kuittalua siitä et joka huoneessa on jotain kuivumassa :D

   Googlettelin tosta petarinpäällisen pesemisestä, kun en muistanut enää et miten sen viimeks tein, ja kaikki oli vauvapalstoilla ihan hiilenä tosta venyttelemisestä! Ei mulle tullu mitään ongelmaa, vaikka kuivasin sen kuivausrummussa vahingossa tulikuuman kuivaksi.

   Poista
 2. Ihanan rento kuva. Tämä hauva selvästi nauttii olostaan ja paatin keinunnasta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nauttii :) Oli reissun loppuvaiheessa ollut niin väsynyt, että oli muun seurueen kalastaessa pienessä saaressa kiivennyt itsekseen veneeseen nukkumaan.

   Poista
 3. Uskomattoman ihana :) Toinen ottaa rennosti! Oivallinen kuva herättämään koirakuumetta (nousi taas kolmisen astetta). Ihan kuin ne aina olisivat noin suloisia ja rauhallisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, Koda oli vetänyt itsensä pohjoisessa jo ensimmäisen päivän aikana niin läkähdyksiin, että sen jälkeen siitä otetuissa kuvissa sillä on kaikissa silmät kiinni :D
   Koda on kyllä omiaan sekä merkittävästi pahentamaan, että parantamaan koirakuumetta. Se on aika herkästi hermostuva ja epävarma, joten joskus viisi minuuttia sen kanssa voi tappaa pahimmankin koirakuumeen heti alkuunsa ;) Että tervetuloa vaan parantumaan!

   (Toisaalta se on myös ihmisrakkain siperianhusky ikinä, tykkää älyttömän paljon lapsista ja pussailee ranskalaiseen tyyliin ihan ketä tahansa.)

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.