3.8.2012

Tyytyväinen asiakas

Ostan harvoin itselleni vaatteita, mutta sisustamiseen liittyviä juttuja on jatkuvasti ostoslistalla. Viimeisten parin kuukauden ajan saalistin juuri oikeanlaisia vetimiä mökin keittiö- ja kylppärikaappien oviin.

Vain universumi tietää, miksi ylipäätään aloin käyttämään yksiin pirun vetimiin niin älyttömästi aikaa, mutta kun olin jo kiertänyt muutamat sisustusliikkeet ja miljoonat nettikaupat, ei oikein enää voinut alistua ja laahustaa K-Raudan vedinosastolle. 

Onneksi ei tarvinnut. Kyllä väsymätön googlaaminen (ilmeisesti etenkin keskellä yötä tapahtuva) kannattaa!Country by mail on ruotsalainen yritys, joka toimittaa kaikkialle Eurooppaan ja vaikuttaa ehkä epäilyttävän maalaisromanttiselta. Vaan ei ole! Löysin nettikaupan valikoimista nimittäin muutakin - juuri oikeanlaisen nimikirjaimen lapsen huoneeseen. Vaivaiset 1,5 vuotta sitä etsittiinkin.


Melkein paketin sisältöäkin parempaa on se, että toimitus tuli kotiovelle muutamassa arkipäivässä, maksoi toimituskuluineen alle seitsemänkymppiä ja että lähetyslistaan oli kirjoitettu kiitokset käsin.

Ja kun nyt materianhaaliminen on näköjään aiheena, tiedotettakoon samalla, että sitä tytön katossa roikkuvaa mobilea ja muitakin saman valmistajan mobileita myy nykyään (Artekin lisäksi) myös Finnish Design Shop. 

Aikoinaan tyttöä hänen huoneessaan keskellä yötä syöttäessäni totesin mobilen tuijottamisen niin rauhoittavaksi, että päätin etsiä meidänkin makuuhuoneeseen sopivan. Ei ole vielä löytynyt, joten vasikoikaa, jos tiedossanne on jotain salaisia mobilekauppoja! 

2 kommenttia:

 1. Pienokaisen pihtiote on hioutunut täydelliseksi. Mahtava myös tuo nimikirjain, jostain syystä lämmittää sydäntä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, niinpä tosiaan, kesti hetken että tajusin! Aion ehdottomasti väittää skidille, että tämä toinenkin merkitys on tarkoituksenakin ;)

   Pihtiotetta voisi muuten nykyään kutsua pihistysotteeksi.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.