10.1.2012

Mummu ja muita supernaisia

Olin ehtinyt taas unohtaa, miten nukahdetaan yksin. Kun kanssa-aikuiseni toissailtana lähti yötöihin, varastin tytön omasta sängystään viereeni unikaveriksi.

Hän tuoksui leopardiyöhaalarissaan puhtaiden lakanoiden keskellä ihan samalta kuin mummulassani aikoinaan tuoksui. Nuuhkin ja tuijotin häntä koko yön ja mietin, miten mummun tuoksu on voinut kulkeutua aikojen takaa leopardipukuiseen lapseeni. 


Mummu ja tyttö eivät ehtineet tavata, mutta olisivat varmasti pitäneet toisistaan. Luulisi, että sitä automaattisesti pitää kaikista itsensä tuoksuisista ihmisistä. 


Makuuhuoneen ikkunalaudan Shivan takana sataa tänään suuria hiutaleita. Ja tyttö teki juuri ensimmäiset lasinsirunsa! 


Puin tytön tänään kokonaan pinkkiin (mitä en ole tehnyt kertaakaan aikaisemmin) sen kunniaksi, että peitin eilen pohjamaalilla kaksi samanväristä seinää hänen tulevasta huoneestaan. 


Jos ryhtyisin supersankariksi, supervoimani olisi se, että tulen maaliteloineni pelastamaan ihmiset kamalan värisiltä seiniltä. Up up and away! 

6 kommenttia:

 1. Tulin tänne huutelemaan että se sänkykatos on niinkin hulppea kuin alle kympin hintainen ikean mallistosta. ;) Mut on se nätti!

  VastaaPoista
 2. On se, trendipellenä tykkään erityisesti niistä viireistä :) Tytön uudinverhossa roikkuu koristeena nyt valosarja, ja jokin sanoo mulle että se valosarja kannattaa varmaan ottaa siitä alas ennen kun tyttö oppii nousemaan istumaan :D Tilalle tarvii sit tiätty jotain muuta koristusta, joten siksi kyttään muiden ratkaisuja

  VastaaPoista
 3. Onnea tulevaan kotiin!

  -Koiratäti

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

  VastaaPoista
 5. näin ensiksi täytyy sanoa, kuinka ihana blogi! Olen selannut nyt noin puolet blogin teksteistä, vielä puolet lukematta ;)
  mutta tähän vanhan julkaisun kommentointiin oli syynsä, nimittäin tuo ihana gepardipuku!! <3 mistä olet ostanut? tai jos olet joskus myymässä sitä, täällä ostaja! ;) ei toki vauvaakaan vielä mutta olisi puku jo! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiitoskiitos! Olipas muuten kiva saada kommentti tällaiseen vanhaan postaukseen, jossa on kuvia isommasta tytöstä ihan pienenpienenä, tulee harvoin katsottua kuvia näiltä ajoilta.

   Ja sitten huonoihin uutisiin: puku on mennyt aikoja sitten energiajätteeksi! Tykkäsin siitä itsekin tosi paljon ja olisin halunnut säästää sen seuraavalle kakrulle, mutta se nyppyyntyi ja haalistui ihan karsean näköiseksi. Ehkä se on sulle toisaalta hyväkin uutinen? Ei harmita niin paljoa? :D Puku on Lindexiltä ostettu, ja niillä oli mun mielestä vielä ihan vähän aikaa sitten jotain leparigepardi-kuvioista...

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.