8.11.2011

Matkalla

Nyt ollaan matkalla vähän sinne sun tänne. Sellaisessa välitilassa, jossa ei auta kuin odottaa pääsevänsä perille.

Tai sitten tämä matkustamisen (ts. trippaamisen, toim. huom.) tunne tulee vaan siitä, että me ollaan taas kipeänä, minä ja pienihminen. Herään öisin tunnin välein rauhoittamaan sitä, se näyttää ottavan sairastumisen yhtä henkilökohtaisesti ja raivostuneesti kuin äitinsäkin. Päivisin sitä harmittaa eikä nälätä tai päiväunita, joten itse olen puolikuollut enkä ehdi syömään.

Onneksi huumorintajuni on sysimusta; nauroin tänään ääneen, kun satuin huomaamaan peilistä, minkä näköisenä olin käynyt heittämässä roskat. Terveisiä vaan taas naapureille.

Yksi laumanjäsen ramppaa pitkillä työmatkoilla. Loistava ajoitus, sanoisin. Jos siitä pitää jotain hyviä puolia etsiä, voisi ainoa olla se, että ainakin se ymmärtää tuoda tuliaisia.

Tänään tuliaislaukusta kuoriutui parasta, mitä puolivuotias voi lahjaksi saada.


Eli paperipussi.

Tai siis, tulihan siinä se joku ankka mukana.


Itse sain niin loistavan tuliaisen, että voin hyvin kuvitella liikuttuvani tästä vielä vuosienkin päästä. Käsin sidotun kirjan erilaisista papereista taitelluille sivuille saa kirjoittaa itse.


Puhelinkaan ei enää soi ja veispuukin tsätti on hiljaa. Se saattaa johtua siitä, että vauhkoan nykyään suunnilleen kaikille vastaantulijoille ja vastaan puhelimeenkin, että olethansä kuullut uutta Coldplayta?


Coldplay-pino on kuvattu viimeisimmän sisustushankinnan (joo, näitä on tullut nyt tehtyä tässä lähiaikoina...) päällä. Siitä lisää joskus paljon, paljon myöhemmin, sitten kun matka on päättynyt ja hankinta on päässyt pois pimeästä väliaikaisnurkastaan.

7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ja kiitos ihanan hauskasta blogistasi. Tämä on ihan paras piristys tähän pimeään syksyyn!
  T; Mari

  VastaaPoista
 2. FB-chat on hiljaa koska arvon rouvashenkilö ei suvaitse olla online. Oon mä kyllä silti sulle turissut !

  Ihanin tuliainen ! En kestä ! Mäkin haluan !

  Onneks et huomannut hehkuttaa Coldplayta lauantaina. En olis osannut reagoida mitään mitä haluaisit ehkä kuulla ja jäänyt ilman autokyytiä ja myöhästynyt illalliselta tai vaihtoehtoisesti joutunut Nidon kitaan. :D

  VastaaPoista
 3. Soot ihana :)
  Kiva kun jaksat kirjoitella blogia!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Täällä kohtalotoveri. Satapro meidän isäntä oli toisella puolella maailmaa kun lapsella oli yli neljäkymmentä kuumetta ja itsellä lähes saman verran ja karvaturri vain huokaili nurkassa ja alistui pelkkään puutarhaelämään. Mutta ne tuliaiset, ne tuliaiset! On niitä kivoja ajattelevia laumanjohtajia vaikka se välillä unohtuukin.
  Paranemista!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 5. Mari, kiitos, vielä vähän tuhistaan molemmat, etenkin tuo pienempi, mutta voiton puolella ollaan jo! :)

  crilithi, mutta kun kaikkien pitäisi olla tietty langoilla vain ja ainoastaan just silloin kun mä olen seurankipeä!

  Mickey, ai sunkaltaisille lukijoille? Kamoon, ei siinä mitään jaksamista ole :) KIITOS.

  Anonyymi, sitä jännästi tajuaa oman materialistisuutensa mittakaavan vasta silloin, kun kaikki väsymys ja kiukku väistyy yhden käsintehdyn kirjan edessä. Ja se pidempi, pitkään kauhulla odottamani työmatka peruuntui. Joten ainakin toistaiseksi ollaan tosiaan voiton puolella.

  VastaaPoista
 6. Pitkän koneellaolon jälkeen vihdoin koko blogi on luettu! :)
  Meillä häärää kotona samojedin ja siperianhuskyn sekoitusuros, joka myöskin rakastaa saunailua. Vaikka ollut saunassa vaan kerran kun oltiin kavereilla yötä :))
  Tää on IHANA blogi, ite oon yrittäny alkaa väsätä blogia, mut aika eikä hermot kestä :))

  VastaaPoista
 7. Voi ei, samojedi-husky! Varmaan maailman kaunein koira, voisin kuvitella :)

  Ainakin mulla on niin, että mikään kirjoittaminen (siis tekstiviesteistä ja statuspäivityksistä blogipostauksiin ja muihin juttuihin) ei onnistu pakottamalla. Luulen, että siihen blogi-innostukseenkin vaaditaan siis ihan aitoa inspiraatiota, yrittämällä ei onnistu :) Kiitos <3

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.