1.10.2011

Ymmärrys

Olen kuullut joskus sanottavan, että kun saa lapset nuorena, niitä niinkun ymmärtää paremmin. Nyt ollaan varmaan sitten siellä yhteisymmärryksen ytimessä, sillä minä ja ipana saamme ilmeisesti uusia hampaita samaan aikaan. Ymmärryskokemuksen maksimoimiseksi maailmankaikkeus on myös lähettänyt meidän molempien kiusaksi syyspöpön.


Joten täällä sitä sitten tehdään hampaita ja aivastellaan yhdessä. Paperihääpäivääkin tulee siinä samalla juhlistettua nenäliinapapereiden merkeissä. Onnea me!


Muita kuvia ei ole, joten katselkaa nyt sitten vaikka syysauringon viimeisten säteiden leikkiä ja sitä, miltä lempilamppuni näyttää silloin kun siinä ei roiku pieniä ihmisiä.

4 kommenttia:

 1. Ihana uusi banneri, iiks! Samoin kaikki postauksen kuvat.

  Toivottavasti paranette pian ja saatte ne hampaanne kasvatettua. ;)

  (Paperi)pino kaupalla onnea te! ♥

  VastaaPoista
 2. Hei aivan mahtavaa ;) Hampaita yhtä aikaa, jo on aikoihin eletty. Mutta kiva blogi ja kivat jutut Sulla

  VastaaPoista
 3. annamari, kiitti kaikista toivotteluista! Mä otin vähän etumatkaa skidiin ja aloin kasvattelemaan uusia hampaita alaosion ohella yläkerrokseenkin. Hammassärky tuo kieltämättä kivan lisäsäväyksen tähän syysflunssaan :D

  Muhmu, kiitos! Se edellinen oli väliaikaisratkaisu, kun odottelin sopivan kuvaushetken osumista kohdalle :) Vähän joutui lavastamaan ("Kato kenen tassu siinä on! Kato! Koitappa ottaa siitä kiinni!"), myönnettäköön...

  pieni mopo, jep, kaikki mahdolliset raskaussivuoireet läpikäyneenä naureskelinkin moneen kertaan, että viisaudenhampaiden puhkeaminen on ainoa asia, jota raskaus ei tiettävästi voi saada aikaiseksi. Se siitä teoriasta sitten... Ja kiitos :)!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.