17.8.2011

Viikon ilahduttavat

Elukkataulu pääsi tänään seinälle. Laumanjohtaja oli melkein jo kengät jalassa lähdössä töihin, kun varovasti kysäisin, voisko ihan silleenniinku nopeesti vaan porata yhden reiän...


Alkuperäinen idea on peräisin Innon Markolta (jonka suuri fani muuten olen, terkkuja!). Se teki jonkin kohteen eteisen seinälle valtavan sommitelman samanvärisistä tavaroista ja mietin silloin, että sama idea voisi vähän muunneltuna toimia lastenhuoneen seinällä.

Tarkoituksena oli myös opettavaisuusarvon takia kirjoittaa eläinten nimet niiden viereen. Ja maalata kehyksetkin valkoiseksi. Ensimmäisen jätin välistä siksi, että taulu näyttää mielestäni kivemmalta näin, eikä pienhenkilö sitä paitsi välttämättä opi vielä ihan lähiaikoina lukemaan. Jälkimmäinen taas jäi tekemättä siksi, että kokonaisuudesta olisi tullut kokovalkoisena liian kalsea lapsenhuoneeseen.


(Huom. joku tyyppi koivet pystyssä pinnasängyssä... Ihme porukkaa.)

Löysin täydellisen teepannun. Sain vuosia sitten kontolleni meille sopivan teepannun hankkimisen, koska se kuulemma on "enemmän visuaalinen juttu". Toissapäivänä meille muuttanut pannu on henkilökohtaisen suosikkini Muuton Bulky-sarjaa, johon kuuluu myös hervottoman kokoiset teekupit.


Sukulaisten häät. Tänä kesänä niitä on kaksin kappalein, jälkimmäiset tulevana viikonloppuna. Kortiksi askartelen taas jotain aiheella Rakkaus on puu.


Tärkeimpänä ilonaiheena mainittakoon, että laumanjäsenistä viimeisinkin osaa nyt kääntyä ihan itte vatsalleen. Voitte ehkä kuvitella sen riemun sen jälkeen, kun on kolme kuukautta viettänyt lähinnä selällään.


Nido valvoo uusimman vatsalleenkääntyjän pötköttelyharjoituksia siperianhuskyn tarkkaavaisuudella.

7 kommenttia:

 1. Se on hieno!

  Ja ne kaikki tassut!

  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 2. taulusta tuli NIIN hieno ja teepannu on loistava! kaikista siisteintä on kuitenkin että pieni on oppinut yhden tärkeän taidon lisää, onnea :)

  VastaaPoista
 3. voi rakkaus mitkä varpaat!

  ja taulukin on melkein liian hieno :D miks en ite ikinä keksi mitään tollasta. tuli mieleen äkkijääkausi ja pakastekuivatut eläimet :D

  VastaaPoista
 4. Taunuksen Anonyymi, kiitos :) Ja tassut <3

  Anonyymi, kiitos kiitos! Olen teepannuun itsekin hurjan tyytyväinen, en malta jemmata sitä mihinkään kaappiinkaan vielä, kun haluan ihastella sitä tossa pöydällä aina ohikulkiessani :D Pieni & Co. kiittävät myös uudesta taidosta onnittelemisesta. Maailma avautuu ihan erilaisena, kun sen näkee oikeinpäin!

  Wandabe, joo, mulla on vähän ongelmia näiden varpaiden kanssa. Ärsyttää, kun tulee taas kylmä ja joutuu piilottamaan ne töppösten sisään kauppareissujen ajaksi. Jossain prisman ruuhkassa on ollut niin rauhoittavaa päästä hipsuttamaan pieniä varpaita, kun muuten meinaa keittää yli :D

  Hahaha, äkkijääkausi! Joo, täähän on tälläsenään sittenkin siis tosi opettavainen. "Kato, kulta, tolleen kiraffeille käy, josset suostu syömään sitä lähituotettua luomupilttiä, nih!"

  VastaaPoista
 5. Hieno on taulu :) Olen kans jostain lehdestä bongannut ja leikekirjaan tallettanut vähän samalla idealla kyhätyn kehyksen, paksun kehyksen päälle on liimattu valkoiseksi spray-maalattuja muovieläimiä. Kivoja molemmat :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos molemmille! :) Liinu, hyvä idea sekin. Ja hyvä idea on muuten toi leikekirjakin, mun "leikekirja" tarkoittaa sitä, että säilytän melkein jokaisen ostamani tai tilaamani sisustuslehden... Alkaa vähän nurkat täyttyä.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.