25.6.2011

Mökkihöperöt

Me vietetään taas vähän olosuhteiden pakosta kaupunkijuhannusta, eikä edes haittaa. Ollaan käytetty jo niin monta juhannusta keskikesänsiivoukseen ja parkkipaikan autokadon ihmettelemiseen, etten osaa edes erityisesti kaivata kuikan kiljuntaa ja ulkohuussia.

Mutta olis tässä ny tarkoitus joskus jotain kivempaakin juhannus- ja kesälomaperinnettä keksiä, ettei lapsi kasva kieroon ja ole päiväkodissa se kummallinen muksu (=minä pienenä), joka ei osaa uida, ei tunnista oravaa valokuvasta ja luulee, että mustikat kasvavat hillopurkeissa. Ja siperialaisetkin varmaan viettäisivät vuoden kuumimmat päivät mieluummin jossain, jossa pääsee kaupunkiolosuhteita helpommin uimaan, myyräjahtiin ja karkuteille.

En nyt keksinyt tähän mitään kivoja eläimiä, vauvoja tms. sisältäviä kuvia, mutta niitä odotellessa voidaan katsella vaikka vihdoin ja viimein lapsen huoneen kattoon kiinnitettyä mobilea.

4 kommenttia:

 1. Heippa! Blogisi on ollut todella mukavaa luettavaa! :) Minulla on myös sippe, ja vieläpä melkein samannäköinen kun teidän Nido. Kiva seurata muidenkin huskynomistajien arkea, joka ei todellakaan ole mitään tylsyyttä..;--D

  VastaaPoista
 2. Moi, kiva kuulla :) Ihana sippe sielläkin! Mistä kennelistä hän on? En ole kyllä eläessäni törmännyt toiseen rotuun, jonka edustajat olisivat keskenään niin erinäköisiä kuin huskyt. Meidän koiria luullaan usein keskenään eri rotuisiksi, ja yhdelle huskyn myös omistavalle kaverilleni tultiin kerran lenkillä avautumaan, että "Kyllä mä noi saksanpaimenkoirat tiiän!"

  Joo, ei todella pääse pitkästymään näiden kanssa. Ehkä tykkään rodusta niin paljon juuri siksi, että oon vähän taipuvainen haalimaan ympärilleni sellasta hallittua kaaosta :D

  VastaaPoista
 3. Voi että, päivitä useammin! :) Aivan ihana blogi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta kommentista :) Yritän!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.