29.3.2011

Yöeläin

Kodalla on toisinaan tapana vaellella öisin päämäärättömästi, puuhailla itsekseen. Herään silloin kynsien laahustavaan rapinaan parketilla ja yritän kuunnella, mitä se tekee. Ei ole koskaan selvinnyt. Mutta epäilyksiä kyllä on.


Tässä se tietysti näyttää täysin harmittomalta. Totuus selviää vasta, kun tarkastellaan hieman lähempää.Jep, vampyyri.

Verenhimosta ei olla vielä saatu varsinaista näyttöä, mutta olen kyllä muutamia kertoja herännyt siihen, että Koda tuijottaa pimeydestä. Epäilemättä sopivaa hyökkäysajankohtaa suunnitellen. Meille minä hetkenä hyvänsä muuttavan pienhenkilön turvallisuus on tietysti taattava varmuuden vuoksi, joten pinnasänky on mahdollisesti vuorattava valkosipulilla.

Mistä tulikin mieleen - kehto saatiin eilen paikoilleen.


Kunnostamiseen tarvittiin vain n. 100€, kolme käyntiä K-Raudassa sekä orjatyöläinen, joka oli valmis nyhertämään kehdon kanssa 3-4 tuntia viitenä arkipäivänä töiden jälkeen, ja vielä muutaman tunnin viikonloppuna kylpyhuoneen pienremontin lomassa.

Koska kehtoon käytettiin näinkin älyttömästi aikaa ja vaivaa, ei se enteile mitään muuta kuin sitä, ettei mukula taatusti tykkää edes nukkua siinä.

9 kommenttia:

 1. teillä on kyllä maailman sulosin vampyyripoika <3

  VastaaPoista
 2. Eikös se SUDEN HETKI ollut joskus aamuyöllä? Tunnen oikein hyvin ne yölliset tassutukset ja niitä kovasti kaipaan. Minulla on ollut samojedeja. Öisin käytiin todennäköisesti testaamassa sohvia ja nojatuoleja, koska tyynyt olivat joskus siellä täällä... Pikkuinen tulee oikein hyvään laumaan. Onnellista odotusta!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, kiitos :) Kieltämättä Dracula on ainakin toistaiseksi meidän karvapyllyä pikkuisen vakuuttavampi.

  Anonyymi, ihan totta, en tullutkaan ajatelleeksi! Ehkä niissä on joku sisäänrakennettu sudenhetki-mekanismi, joka pakottaa ne vaeltamaan pikkutunteina pitkin kämppää. Samojedit on mielettömiä, meillä olisi varmaan niitä, ellei olisi näitä huskynryökäleitä :) Kiitos onnentoivotuksista, ei tässä montaa viikkoa enää (toivottavasti) olekaan.

  VastaaPoista
 4. Uusi seuraaja osallistuu keskusteluun! :) Aivan ihastuttava blogi.

  Näyttääpä tutulta tuo nukkuma-asento :D vrt. https://lh4.googleusercontent.com/-RJkeEUga9VQ/TYhXjBNv6PI/AAAAAAAAAEs/wkPDzlWQ4b0/s400/zz.jpg

  VastaaPoista
 5. Ilmoittaudun! Tulin, näin, luin koko blogin lopusta alkuun, enkä edes tiedä miten eksyin tänne, todella ihana. :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten kiva, että ilmoittaudutaan oikein erikseen <3 :) Tervetuloo vaan itse kullekin säädylle! Pahoittelen tahmeaa postaustahtia, tän muumimahan kanssa ei hirveästi valokuvata eikä istuta koneella :D Viidennen laumanjäsenen oletettu valmistumispäivä on viikon päästä.

  Jossu, vähän niinkun sillain ehkä ihan snadisti pikkiriikkisen on joo samaa näköä :D Onko teillä tarvittu valkosipulia?

  VastaaPoista
 7. Voisin harjoitella myös kommentointia. :D - Voimia 5. jäsenen odotteluun! <3

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava blogi! Lukaisin melkein alusta loppuun heti..ehheh. Löysin jotenkin tänne(?), jään seuraamaan :) Onnea odotteluun! t. koirakuumeinen

  VastaaPoista
 9. Luojan kiitos ei ole valkosipulia tarvittu :D

  Mutta onnea odotukseen ja kehto on heeno!!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.