12.2.2011

Väinö ja Otto

Blogia lukiessa ei ole voinut välttyä Väinöltä.


Väinö on väliaikaissijoituksessa makuuhuoneen seinällä. Se odottaa siinä kärsivällisesti pääsyä arvolleen paremmin sopivalle (ei-punaiselle) seinälle, jollaista ei nykyisestä asunnosta löydy. Olen luvannut sille, että joskus se saa huikean huonekorkeuden ja kohdevalaisimia.Pohjois-Esplanadin ruuhkissa istuessani olen jo vuosia ihastellut pienen leluliikkeen ikkunassa jotakin, jonka olen päättänyt sitten joskus hankkia lapseni huoneen seinälle. Idea on tuntunut erityisen kivalta nyt, kun meidänkin makuuhuoneessa roikkuu Väinö. Viime kuukausina on kuitenkin ollut niin paljon muutakin mietittävää, että ydinkeskustassa liikkuessa asia on unohtunut kerta toisensa jälkeen kokonaan.

Mutta eilen kunnostauduttiin. On ilo ja kunnia esitellä teille Otto.
7 kommenttia:

 1. Voi, Otto on AIVAN suloinen (Väinö on vähän pelottava, hui)! Tarkoittamasi ostopaikka lienee Ombrellino? Aivan ihanaa tavaraa isoille ja etenkin pienille! Ja ihana on kyllä myös pienen ihmisen sänky! Kyllä siinä kelpaa pötkötellä (lue: huutaa ;))! Ü

  VastaaPoista
 2. Oon etsinyt sen kaupan nimeä etukäteen netistä, ja koska jostain syystä se jäi epähuomiossa sisäistämättä nopealla ostosreissulla, etsin postausta varten nimeä myös jälkeenpäin netistä siinä onnistumatta :D Joten KIITOS, juu, ilmeisesti kyse on Ombrellinosta. Hyllyt pullollaan kivoja juttuja, mies olisi halunnut ostaa yhden kaikkea. Siis itselleen.

  Huomaa pikkuihmissänkyyn viritelty kurkkausaukko jalkopäädyssä. Pääsevät siperialaispoliisit kätevästi tarkastamaan tilanteen ilman, että tarvitsee kurkotella.

  VastaaPoista
 3. Mä arvasin jostain syystä, että sä et muistanut sen kaupan nimeä, kun et ollut sitä tekstissä maininnut. Sun tyyliin kuuluu kirjoittaa asioista tarkoilla ja oivaltavilla yksityiskohdilla varustettuna. Se on lukijalle miellyttävää, ihailtavaa ja jopa välillä vähän kadehdittavaa. Joten ole hyvä, oli ilo auttaa!

  Ymmärrän NIIN hyvin sun miestä! Mäkin haluaisin ostaa siltä kaikkea yhden ja jotain jopa useamman kappaleen! Esim. Tintin koiran Miloun tavaravalikoima on himottava!

  Ps. Siperialaisten kurkistusaukko!!! I H A N A !! Mä en kestä miten mainio ja tarpeellinen yksityiskohta! Ihan paras! <3

  VastaaPoista
 4. Täällä pientä huhuilua, että mitä teille kuuluu? Saa päivittääkin, jos haluu ;D

  Nim. Susia ikävä

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia/juttuja/valoa/iloa/arkea!!! <3

  VastaaPoista
 6. Tiesitkö että tuo teidän "väinö" on virallinen saatananpalvojien merkki (vuohenpää)?

  VastaaPoista
 7. Tiesin kyllä, että vuohenpää kuuluu saatananpalvojien symboliikkaan. Väinö on muuten häränkallo, mutta kiitos nyt kuitenkin huolehtimisesta.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.