25.2.2011

Perjantainokka

Silläkin uhalla, että joku hermostuu blogissa jatkuvasti esiintyvistä nenistä, tarjoilen teille perjantainenän. Sellaisen, jolla selvästikin yritetään viestiä, että mä en edes halua haistaa sua just nyt.


Mielestäni maailmassa ei ole koskaan tarpeeksi neniä, tassuja ja pieniä varpaita (viimeksi mainittuja tungetaan juuri kylkiluideni alle).

6 kommenttia:

 1. Nokka on ihana! Yhdyn sanoihisi siitä, että niitä ei ole koskaan tarpeeksi!

  Ps. Meillä oli toissailtana kettu takapihalla! Vähän spookia, mutta se oli kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 2. Tunnustaudun myös nokka-ahdistelijaksi. Aina on pakko päästä suukottamaan, paijaamaan ja haistelemaan noita pitkiä turpia. Harrastan myös tassujenräpläämistä, ja tulen epäilemättä harrastamaan myös pienten varpaiden maanista hipsuttelua. Nytkin yritän koko ajan osua varpaisiin tosta vatsan läpi, pari kertaa onnistunutkin!

  Ketut on kyllä tavattoman kauniita elukoita, mulla on niihin jokin vähän mystinen yhteys, josta en nyt hulluksileimautumiselta välttyäkseni kerro enempää :D Mutta niissä on kyllä jotain jännän spookya.

  VastaaPoista
 3. täällä ilmoittautuu toinen tassu- ja nokka-ahdistelija :) mutta kun tassut tuoksuu ihanalle ja nokkaa on niin kiva suukotella..

  ja kiitos edellisen postauksen, käytän viikon päästä alkavan talvilomani PELKÄSTÄÄN jimi-kansion tekemiseen. kansio on ollut 1,5 vuotta korissa kuvanipun ja muun erinäisen sälän kanssa. nyt on siis aika ryhdistäytyä :)

  minna

  VastaaPoista
 4. Niin tuoksuu! Mun mielestä ne tuoksuu ihan suolatikuille, mutta monen muun mielestä kuulemma popcornille. Namille kuitenkin.

  Jee, tsemppiä ryhtiliikkeeseen :) En tajua miksi kaikki askarteleminen, johon liittyy jollain tavalla valokuvat, jää aina jotenkin seisomaan...

  VastaaPoista
 5. Ei neniä voi olla koskaan liikaa! Ehkä hauskinta on kun koirankuonolainen työntää nokkansa retkellä aamulla sisään makuupussin hengitysaukosta ja antaa herätyssuukon. :)

  Ja todellakin tassut tuoksuu hyvälle.

  VastaaPoista
 6. ...Mutta miksi ne tuoksuu niin hyvälle? Oon ihan saletti, että jos itse rämpisin tuolla koirankakkaisissa pusikoissa, harrastaisin (tahatonta) omille jaloilleni pissimistä sekä maankuopimista ja kävisin varvaspesulla noin kerran kuukaudessa, haisisivat mun jalkapohjat jollekin ihan muulle kuin popcornille.

  Haha, herätyssuukko, parasta! :D Itse havahduin yöunilta usein siihen, että eräs nimeltämainitsematon laumanjäsen (ei kuitenkaan laumanjohtaja nyt tällä kertaa) nuolaisee ohikulkiessaan sängyn laidan ulkopuolella sojottavia varpaitani.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.