28.2.2011

Olohuoneen aito Veeärrä

On pitänyt esitellä talven paras ja edullisin sisustushankinta jo pitkään, mutta nyt vasta muistin. Se on oletettavasti myös ainoa esimerkki siitä, kuinka Valtion rautateiden välinpitämätön suhtautuminen kalustoonsa voi olla joskus hyväkin juttu.


Kuvauspaikalta tavattiin jonkinasteisia häiriötekijöitä, joten kuvat tyydyttiin vain ottamaan niistä kulmista, joista kuviin tuli mahdollisimman vähän karvaisia ahtereita


Mutta tässä se nyt sitten on!


Kerrankin kävi niin kuin sisustuslehdissä! Vanha VR:n varustelaatikko löytyi naapurin romukasasta (tunnisti romukasaksi "Rojua"-kyltistä), jonka laumanjohtaja bongasi kellarivaraston käytävältä. Naapuri oli hamstrannut laatikoita kaksin kappalein remonttikohteesta, johon oli työssään törmännyt. Meille liikeni laatikoista toinen.


Ensiapukäytössä toimineen laatikkovanhuksen perusteelliseen puhdistamiseen kului vettä, käsipyyhkeitä ja pari tuntia. Loota lojui pari kuukautta toimettomana ruokahuoneen nurkassa, mutta sai nyt viimein pestin TV-tasona ja sisustuslehtisäiliönä. Eiksoo hiano!

4 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hieno veeärrä. Tällaisiin pitää aina tarttua, jos tulee vastaan. Ja näiden pitää nimenomaan olla aitoja ja vanhoja, ei "mukavanhoja" massatuotantokappaleita. Ah, bongaisipa itsekin jostain tällaisen..

  VastaaPoista
 2. Ihana! Rakastan just tollasta rouheeta kamaa tuomaan särmää sisustukseen! Tosi hyvä löytö!<3

  Ootko muuten tutustunut 'army-kauppojen' puulaatikoihin (ainakin Roballa on muistaakseni semmonen kauppa)? Mun yhdessä ystäväperheessä on tuunattu sellaisista halkolaatikoita, penkkejä ja vaikka mitä ihanaa. Mä haluaisin myös ainakin yhden sellaisen meille eteiseen kengille ja ehkä myös terassille mullalle yms. puutarhasälälle. Ü

  Ps. Onko Zippy Bootsit sulle tuttuja? DHL toi mulle ekat tänään ja oon ainakin ensitutkailulla tosi tykästynyt. Niitä on kovasti kehuttu ja etenkin sitä, että olis vähemmän liukkaat kun UGGit. Redfootilla oli ainakin viime kuussa vielä Zippyt -50%. http://www.redfootshoes.se/product.aspx?f_id=27363

  VastaaPoista
 3. I-HA-NA! täydellinen löytö! meen heti kattoo jos meiänki häkkikellarissa olis tollasia lojumassa käytävällä :D

  VastaaPoista
 4. Aino, tosissaan, aika harvinaisia löytöjä tällaiset helmet. Itse arvostan tämän kohdalla erityisesti sitä, että kyse on suomalaisesta, oikeasti kovassa käytössä olleesta jutusta, joka on siitä huolimatta selviytynyt kymmenien vuosien takaa meidän olohuoneeseen. Hyväksyn kyllä uusvanhan tuotannonkin tuotokset, mikäli ne ovat yhtä laadukasta tekoa kuin oikeasti vanha tavara. Harvoin ovat.

  annamari, omaa silmää hivelee kanssa se, että tuollaisen vanhan rähjän päällä on ultramoderni televisio, tykkään juuri tollaisista vastakohtaisuuksista. Silmää ei tosin sitten hivele se, että siinä television ja laatikon välissä on joku saamarin pelikonsoli... Nää on nyt sit varmaan niitä kompromisseja, joita jotkut kuulemma harrastaa enemmänkin... Toivottavasti ei tarvitse ottaa tavaksi.

  Tiedän mitä army-kaupoilla tarkoitat, mutta puulaatikkotarjontoihinsa en ole tutustunut. Roban kauppa on varmaan Salainen Agentti? Yritän hillitä itseäni laatikoiden, korien ja muiden vastaavien säilytysasioiden haalimisen kanssa. Aika huonoin menestyksin, kylläkin.

  Oon kuullut Zippyistä, joo! Superkivan näköisiä ainakin. Onko jotain hyviä vinkkejä, että miten voisin perustella kahdeksansien talvisaappaiden tarpeen...?

  Anonyymi, Joo, kyllä ehdottomasti kehotan harrastamaan naapurikyttäämistä. Niissä sisustuslehtien uskomattomissa tarinoissa joku löytää jotain älyttömän hienoa aina roskalavalta. Odotan innolla sitä, että sellaisia roskalavoja alkaa ilmestyä meidänkin suunnalle :D

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.