17.1.2011

Sohvia kaikille

Käytiin kärventymässä maanpäällisessä kiirastulessa, joka joissain piireissä kauppakeskuksenakin tunnetaan. Piti saada yhtä sun toista (kuten ruokaa), mutta jostain syystä ostoskasseista kuoriutui kotona vain pikkutyypin tavaroita. Tuiki tarpeellisia ja välttämättömiä kaikki, kuten arvata saattaa.


Huomaan ostavani ipanalle asioita "Tässä mäkin haluaisin nukkua!" -logiikalla. Samaa järkeilyä on jo sovellettu ainakin vaunuihin, yhteen yöpukuun ja tähän pieneen torkkupeittoon, jonka neliöhinta hipoi pilviä ja jonka eksakti käyttötarkoitus toivottavasti selviää tuonnempana.


Laumanjohtaja puolestaan soveltaa valintoihinsa "Tän mä oon nähnyt telkkarissa!" -mentaliteettiä. Olen itse sitä mieltä, ettei uunituore ihminen pahemmin leluja tarvitse. Laumanjohtaja oli puolestaan vahvasti sillä kannalla, että tasapainoiseksi aikuiseksi ei voi kasvaa ilman Sophie The Giraffea. Jolla näköjään on typerän nimen lisäksi myös omat suomenkieliset kotisivut.


Kotona kaikkia aisteja stimuloiva vinkulelu otettiin riemulla vastaan.


Jes! Mä syön sen heti kun noi lakkaa kyttäämästä!Miten niin "ei saa ottaa"?

Ajateltiin, että annetaan tyyppien vähän tutkia lelua, ja sitten tehdään selväksi, että lelu ei ole niiden. Ei mennyt kummallekaan jakeluun, joten Sohvi evakuoitiin kaappiin.


...Täällä jossain se tuoksuu...BINGO!

Aluksi Koda jäi odottamaan kaapin aukeamista tuijottamalla kahvaa. Se tietää, että kahvoilla on jotain olennaista tekemistä ovien aukeamisen kanssa. Nyt se käy aina välillä kurkkaamassa, ettei kaappi vain sattumalta olisi itsekseen auennut.


Samalla nimittäin pääsisi maistamaan yhtä evakuoitua pupua. Ja niitä suupalankokoisia villasukkia.

5 kommenttia:

 1. Ai hitsi, että me lukijat jäädään jännittämään Sohvin puolesta! Mä oonkin miettiny, että miten koirat erottaa lasten lelut omistaan, varsinkin kun meillä ne ei edes erota mun aamutossujen eroa koiranleluihin.

  VastaaPoista
 2. Hihhihhih, täälläkin jännitetään Sohvin kohtaloa! Ihania juttuja ootte kyllä löytäneet pikkutyypille, joka ei kyllä oo teidän tapauksessa yhtään yllättävää ;D

  Mulle tuli mieleen meidän edellisen kommenttilootan keskustelusta, että teille tulee TAAS kevätpentu! Kyllä te ootte fiksuja ;D Ajattele miten helppoa sisäsiisteyskasvatus on taasen. Pihalle vaan ilman vaippoja ja kun tulee pissa, niin kiitoskeksi suuhun ja vuolaita kehuja :D Että miten kätevää! Ja että MÄ oon hauska...ehkä? ;)

  VastaaPoista
 3. Satsu, meillä jännitetään ihan samaa (onko tällaisen asian jännittäminen merkki kalkkeutumisesta, muuten?). Toivoa antaa se, että kaksivuotiaasta saakka mukanani kulkenut pupupehmolelu, jonka kanssa aion nukkua vielä vanhainkodissakin, on jätetty rauhaan, vaikka se välillä lojuisikin houkuttelevasti lattialla.

  annamari, arvaa ollaanko ihmetelty tuota itsekin. Skidi voi tosiaan kotiutua pääsiäisenä, ihan niin kuin Koda aikoinaan. Hohoho, remmin päässä vaan pihalle metsästämään pissaa, joo ;D

  Meillähän menee tämä niin, että omasta maaliskuisesta vanhenemispäivästäni on kaksi viikkoa laumanjohtajan vastaavaan, josta on alle kaksi viikkoa laskettuun aikaan, josta kahden viikon päästä on oman isäni synttärit ja josta kahden viikon päästä on sitten Nidon synttärit. Että meillä ollaan näköjään ihan tosissaan tämän kevätpentuilun kanssa :D

  VastaaPoista
 4. Ei kai! Mehän jännitetään tälläin modernisti netissä kuitenki :D.

  VastaaPoista
 5. Hahaha, niin joo, ollaanhan tässä kuiteski ihan ajan hermolla!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.