8.1.2011

Pahvilaatikosta kajahtaa

Pikapäivitys tapahtumantäyteisen viikonlopun keskeltä: valtavat pahvilaatikot ovat vallaneet asunnon ja sekin on tullut todettua, että suurenkin auton voi saada ääriään myöten täyteen ("Pidä sä vaikka näitä sylissä. Ja voitko vähän laskea päätä, että tää mahtuu tonne katonrajaan?") tavaraa. 

Tästä seuraakin perusteltuja jatkokysymyksiä: kuinka paljon varusteita puolimetrinen pienhenkilö voi ylipäätään tarvita? Kasvaako tavaramäärä pienhenkilön koon funktiona? Kasvaako pienhenkilö kieroon (= hevariksi, tai mikä vielä kamalampaa, rokkariksi), mikäli kaikki mainitut varusteet ovat mustia? Kuka ampui vehreältä kukkulalta? Onko elämän tarkoitus todella 42? 

Palaan niiden pahvilaatikoiden sisältöön myöhemmin. Nyt annan kuitenkin kuukauden keskiaukeaman pojan toivottaa kaikille romanttista viikonloppua.

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Voi voi miten poika voi olla kaunis ja tyytyväinen!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 2. Sinulla on aina aivan ihania koirakuvia!:)Meillä on itse pieni huskyneiti ja on kiva että on olemassa tälläinen hauska"koirablogi"!:)

  VastaaPoista
 3. Taunuslaislukija, tiedätkö, välillä tuntuu että poika on itsekin hyvin tietoinen kauneudestaan... Vai kuvittelenko vain?

  Anonyymi, kiitos! :) Voi hitsi, hirveästi terveisiä huskytytölle!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.