19.1.2011

Helyriiputin


Pallurat Muuton Dots -naulakosta.

Sarvi rovaniemeläisporosta. Rovaniemeläistyneen oululaisystävän tuliaisia.Laumanjohtaja ei ihan hyppinyt riemusta kuullessaan pääsevänsä paklaus-, hionta-, uudelleenpaklaus- ja paikkamaalaushommiin, mutta lopputulos miellyttää onneksi kummankin silmää entistä ratkaisua enemmän. Ja Koda nuoleskelee luupölyä onnellisena eteisen laatoilta varmaan vielä huomennakin.

7 kommenttia:

 1. TYKKÄÄN! Bongaanko koruista Hoffmannin kertomukset ja Lumoavan Soturi-riipuksen?

  VastaaPoista
 2. Soturi oikein, Hoffmann pieleen. Se mitä Hoffmanniksi luulit, on Lumoavaa myös. Nimeä en muista (enkä flashittömällä puhelimella pääse sivuja selaamaan), mutta riipukseen on painettu sormenjälki. Olikohan nimi Kosketus? Kuuluisi kyllä parempien korujen seuraksi lippaaseen, arvaa onko tummunut tossa eteisessä killuessaan...

  Ja ennen kun muut pitää meitä ihan pöpeinä, puolustaudun sillä että meistä toinen on koruliikkeessä töissä :D

  VastaaPoista
 3. AAA se ei olekaan lasia vaan vähän tummunutta hopeaa! :D Toi Kosketus taitaa olla joku poistunut malli, en oo meinaa ikinä nähnyt tuota eikä nettisivuillakaan ollut. Hopeanpuhdistusainetta vaan kehiin ja lippaaseen. :)

  VastaaPoista
 4. Eiks ookin! :) Yllättävän käytännöllinenkin. Vaikka mitäs väliä sillä on, kun on noin kaunis.

  VastaaPoista
 5. Ootteko satanisteja? noista symboleista päätellen?

  VastaaPoista
 6. Kannattaa varmaan käydä juttelemassa jollekin, jos jatkuvasti näkee satanistisia symboleja paikoissa, joissa niitä ei ole.

  Mutta noin muuten: mitä väliä kenenkään uskonnollisella suuntautuneisuudella on?

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.