2.10.2010

Syysaamun unelma

En yleensäkään ole kiinnostunut siitä, sujuuko kaikki suunnitelman, käytännön tai perinteen mukaan.


Mutta kun 15 minuuttia sitten seisoin yöhousuissa ja talvisaappaissa tukka pystyssä etupihalla kuvaamassa ruskaa ja sumua, mielessä kieltämättä käväisi, mitä siviilisäädynvaihtajaisiin valmistautuvat naiset mahtavat yleensä näinä aamuina tehdä.
Ronjan kanssa tarkkaillaan vielä hetki sumun hälvenemistä, ja otetaan sitten aamupäiväunet.Hyvin nukuttujen yöunien salaisuus: lapsuuden disney-peitto. Voikohan sen salakuljettaa juhlapaikalle ihan vain siltä varalta, jos morsian alkaa jossain vaiheessa nuokkumaan? Mielipiteitä?


Kaasojen sikeiden (ja edelleen jatkuvien) yöunien salaisuus: viime hetken valmistelut. Heikot kuolevaiset eivät ole tottuneet askartelemaan aamukolmeen saakka.
Erinomaista viikonloppua kaikille, peukkuja ja häntiä saa pitää pystyssä meidän puolesta!

3 kommenttia:

 1. Voi Ronja ja morsian ja unelma tosiaan! Ihanan ilman saitte suureen juhlaanne! Mielettömästi onnea ja hyvää matkaa (kaikesta huolimatta ;))!<3<3<3

  VastaaPoista
 2. Hu-huu, tulin tänne huhuilemaan, että olisitteko jo palanneet kaukomailta. Ja toki vienosti haaveilen pikkuisesta hääpostauksesta ja pienimuotoisesta matkapostauksesta. Ennenkaikkea toivoisin 'tältä tuntui ja näytti palata rakkaiden susien luo' -postausta.

  Toivon ja uskon, että häät olivat ikimuistoiset ja matka onnistunut! Tervetuloa tänne kylmään, sateiseen ja tuuliseen Suomeen viettämään ensimmäistä talvea rengastettuna naisena, hih! Ü

  VastaaPoista
 3. Huomenta! ...Tai tällä vuorokausirytmillä ehkä iltaa? Iltapäivää?

  Onnentoivotukset lienevät seuranneen hääpaikalle saakka, sillä juhlat olivat oikein onnistuneet :) Valtameren väärältä puolelta kotiuduttiin toissapäivänä, ei tarvitse varmaan tässä yhteydessä erikseen kuvailla, miltä tuntui päästä halaamaan siperialaisia kahden viikon jälkeen. Lupasin Nidolle, etten lähde enää ikinä mihinkään.

  Postaus luvassa pikapuoliin, idea on jo mielessä ja osa materiaalistakin olemassa, nyt odottelen päivänvaloa, että pääsen kuvaamaan tuliaisia :)

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.