3.8.2010

Muurame

Perjantaina luolaan ilmestyi ruskeita paketteja ja kokoamisohjeet.

Me ihmispoloiset emme tietenkään ole mitään ilman siperialaisvahvistuksia. Onneksi meitä siunattiin korvaamattomilla apuvoimilla.Nido toimi tietysti rakennusmestarina. Ja Koda... öö... taustatekijänä.Epäilemättä nimenomaan siperialaisten työpanoksen ansiosta lopputulos on erinomainen.


Torstaina pakkaamme kahdeksan tassua ja ainakin neljä kirjaa autoon ja suuntaamme kohti Saimaata. Kameran kanssa, tietysti.

2 kommenttia:

  1. Kaunis Muurame ja ihanat apulaiset! Hyvää matkaa koko laumalle! Kuvia odotellessa... Ü

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihan ihka ensimmäinen Muuramekosketukseni ja olen kyllä aika innoissani. Tykkään siitä, että ovet voi kiinnittää miten päin vaan, kaapit voi pitää toisistaan irrallaan tai toisiinsa kytkettynä ja kokonaisuutta voi jatkaa mihin tahansa suuntaan.

    Todettiin koottaessa muutenkin, että ei Muuramessa pelkkä brändi maksa. Hyllynkiinnityssysteemitkin on mietitty kunnolla ja saranoihin on painettu Muuramen logo. Arvostan tällaisia pieniä juttuja, etenkin kun on tullut kootua lähinnä noita Ikea-kamoja... Paketitkin painoivat aivan tolkuttomasti ja noinkin pieni kaappi on todella tukeva. (Ja näin uutena vieläpä niin pirun hyväntuoksuinenkin...)

    Kiitos kiitos :) Onko teillä vielä lomaa? Kuvia tulee kyllä taatusti! :)

    VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.