25.8.2010

Elokuvailta

Kun kiiltävä kiekko napsautetaan esiin muovikotelon kätköistä ja isäntäväki pesiytyy sohvalle, kannattaa olla paikalla. Aivan erityisen suositeltavaa on yrittää tunkea syliin, mutta mikäli yritys torpedoidaan, on vain asetuttava keskeiselle paikalle näyttämään rapsutettavalta.


Jos elokuva käy jännäksi, on hyvä tarttua lähimpään ihmiseen. Ihan varmuuden vuoksi.

4 kommenttia:

 1. Mutta minkä ihanuuden päältä se on löytänyt paikkansa?

  VastaaPoista
 2. Tuo ihanuus on häräntalja, joko Askosta tai Koti Ideasta aikoinaan hankittu :) Ihan loistohankinta koirakotiin, kestää kovaa kulutusta (meillä on myös pieni lampaantalja, joka on ollut käytössä vaatimattomat 20 vuotta) ja on helppo pestä. Tosin hinnat on aina aika tähtitieteellisiä, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjouksia, jos kohdalle osuu. Ainakin Askossa on aika usein iso erä häräntaljoja alennuksessa.

  VastaaPoista
 3. Aivan! Ja sitä olisin vielä tiedustellut, että miten laumanjohtaja vakuutetaan siitä ettei pentu (tai paremminkin Peter Pan) pureskele taljoja tuhannen päreiksi alta aikayksikön?

  VastaaPoista
 4. Se onkin sitten toinen juttu... Meillä on käynyt helposti, kun kumpikaan potentiaalisista pureskelijoista ei ole koskaan osoittanut juuri mitään kiinnostusta taljoja kohtaan. Kun ne on uusia, niiden päällä pitää tietty piehtaroida niin kauan, kunnes tuoksuvat kotoisasti siperialaisilta, mutta muita vihamielisiä tunteita ne eivät ole meillä herättäneet.

  Tosin sellaisesta pitkäkarvaisesta lampaantaljasta tai porontaljasta oon haaveillut jo pitkään, mutta ne kuulemma syödään AINA, joten en ole vielä uskaltautunut.

  Mun mielestä kannattaa ehkä vedota laumanjohtajan rationalisuuteen ja todeta, että yrittämällä se selviää. Tämän meidän ikuisen pikkupojan kanssa (haha, ihan loistava toi Peter Pan -termi!) toimi aikoinaan hyvin se, että jos sitä oli kieltämässä heti kun se yritti kokeilla hampailla jotain, se jätti puuhan sikseen ja keksi muuta tekemistä.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.