6.6.2010

Sunnuntaitakertujat


Kaikista eniten pidän hitaista aamuista, kun ei tarvitse vaivata päätään millään, eikä ole kiire mihinkään.

Viime yö meni koirien kanssa valvoessa, minä hätäilin, laumanjohtaja ramppasi niiden kanssa ulkona. Ovat saaneet jostain vatsapöpön, joka kaikkien vatsapöpöjen tavoin iski aamuyöllä. Koda itki, Nido vaelsi uudelleen ja uudelleen ympäri asuntoa, kukaan ei saanut nukutuksi. Kaiken lisäksi lehdenkantajakin oli tyrkännyt eteiseen kaksi sunnuntaihesaria, joten pidän mahdollisena, että universumissa on tänään jotain vialla.

Viikosta on tulossa epäinhimillisen vilkas, joten nautimme edellisestä huolimatta sunnuntaistamme vaikka väkisin. Lauman urhein lähetettiin julmaan ulkomaailmaan metsästysreissulle (300 metrin päähän lähikauppaan), me muut yritämme edelleen pitää kiinni sunnuntaiaamustamme. Olkoon kello 15:15, oma henkinen kelloni on 09:00 kunnes toisin ilmoitan.Emännän sunnuntaisuosikkeina tänään: sanomalehti ja länsimaiden paras sitcom.Siperialaisten sunnuntaisuosikkeina kameralle ilveileminen......ja ikkunaeskapismi. Siirsimme sängyn taas kesäksi ikkunan eteen, ettemme läkähdy nykyään neljän hengen käytössä olevaan makuuhuoneeseen. Koda luulee, etten tajua sen suunnittelevan ikkunasta pakenemista. Se käyttää taktiikkanaan koiranpentujen yleisesti suosimaa hivuttautumista, siirtäen tassujaan vähitellen lähemmäs ja lähemmäs vapautta.

"No en tasan varmasti suunnittele mitään! 
Ai miten niin tassunjälkiä ikkunalaudalla? Ei varmana oo!"

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti pojilla on jo masut parantunu! Meillä Rosa oksenteli pe-la yönä (tietysti yönä!) ja minä luonnollisesti huolesta ihan hermona. Rosa on niin ylhäinen, että hän pyytää päästä ulos oksentamaan (kuninkaalliset ei yrjöile sisälle, toisin kuin alhaiset Inekset esim.). Siellä mä sit puskien alla vähän väliä kykin tarkastamassa oksennuksia taskulampulla, et ei näy verta tms. Onneks tilanne meni kuitenkin ohi ja kaikki pääs lopulta nukkumaan. Huoh, sairas koira on kamala asia!

  Sun sunnuntaihin on mahtunut myös blogin tuunailua näen mä. Ihana uus banneri yms! Postaustoiveita olis taas pari, hitsi. Ensinnäkin Ronjailu postaus olis ihku ja parvekkeen esittely kiinnostais kans kovin (niinku susien tarkkailupaikka mielessä u know...köh!) Ü

  VastaaPoista
 2. Ronjailupostaus ja parvekkeen esittely luvataan tuottaa jahka keritään, parveke onkin tähän aikaan vuodesta tiiviisti susien käytössä, ohikulkijoita kerääntyy virnuilemaan kadulle kun pojat paistattelee päivää.

  Haha, voin niin kuvitella ton taskulampun kanssa pusikoissa kykkimisen, niitä jänniä tilanteita, joita koiranomistajuus aiheuttaa, ja joita on aika mahdoton selittää ihmetteleville naapureille. Meillä tietysti puklaillaan rahvaanomaisesti sisätiloihin (paitsi että Nido oksentaa lähinnä sänkyyn). Tämän vatsataudin yhteydessä kävi muuten niinkin, että Koda kävi herättämässä sänkyyn simahtaneen emännän (tietysti päällä kävelemällä, kuinkas muuten), koska Nidolla oli pikainen hätätarve ulos.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kiitos myötämielisestä suhtautumisesta postaustoiveisiin! Voin hyvin kuvitella, että pojat herättävät ohikulkijoissa ihastusta ja hämmästystä! Ü

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.