25.6.2010

Juhannuspäivitys

...Ei meidän tapauksessamme sisällä järvimaisemia, vaan työhuonetunnelmia.

Koska olen hyvin pikkumainen ihminen, halusin kostaa seinältä alas heittäytyneelle peilille ja tehdä jäljelle jääneistä kehyksistä jotakin muuta. Siispä päätin, että kehyksiin tehdään magneettitaulu, jotta jääkaapin oveen kerääntyneet lappuset, valokuvat ja runonpätkät saadaan turvaan laumanjohtajan luovalta ruoanlaitolta, joka levittää pastakastikkeet yleensä ympäri keittiötä.

Alkuperäinen ajatus oli kaikessa naisenlogiikkapitoisuudessaan vertaansa vailla, joten jätän sen yksityiskohdat julkaisematta. Toteutukseen pääsi laumanjohtajan suunnitelma, joka alkoi siitä, että paikalliselta peltisepältä tilattiin kehyksiin sopiva peltilevy (tilaus hoidettiin puhelimitse ja puoli tuntia myöhemmin levy oli valmis. Hinta 25€.)

Läheisestä K-Raudasta (jonka pojat olivat tässä vaiheessa kuulemma jo ihan avoimesti naureskelleet laumanjohtajalle) haettiin purkki primeriä, eli liukkaan pellin pinnasta tartuttavamman tekevää mönjää. Sudin sitä peltilevylle kerroksen, maltoin odottaa vuorokauden kuivumisajasta kymmenisen tuntia ja maalasin telalla päälle kerroksen seinämaalia. Vuorokautta (jonka jaksoin odottaa kokonaan!) myöhemmin valmis levy ujutettiin kehyksiin.


Voilá!

Varsinainen työhuoneprojekti näyttää nyt osittain valmiina tältä:
Tämä puoli huoneesta on siis valmis, mutta toinen on pelkkää rojuröykkiötä. Ihailemaani senkkiä ei enää löytynyt Ikeasta, joten joudumme kehittämään suunnitelman B, jonka pääosassa on valitettavasti huomattavasti kukkarokohtalokkaampi Muurame tai Kirsi Valanti.


Yllä todiste siitä, että pintaremontointi on ihan koko lauman yhteinen harrastus, johon jopa yskästä (?) kärsivä Koda on osallistunut parhaan kykynsä mukaan.

Suden hetki toivottaa lukijoilleen parasta mahdollista juhannusta! 
...Ja toivoo, että järven rannalla sitä viettävät nauttisivat olostaan meidän muidenkin puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.