15.6.2010

Aikalisä

Koska aikaa postaustoiveiden toteuttamiseen ei juuri nyt ole, ajattelin anoa aikalisän kameroihin menneinä päivinä kertyneillä kuvilla.
Ikkunan eteen siirretyn sängyn ansiosta asunnossa on uusi piilopaikka. Seinän ja sängyn väli on juuri sopiva siperianhuskyn makoiluun, ja paikan tietää olevan varattu, kun sängyn kulman takaa pilkistää jokin osa koirasta.

4 kommenttia:

 1. Luinpa blogia yhdeltä istumalta pitkälle taaemmas... Mielenkiintoista! Sinulla on erittäin järkeviä mielenpiteitä koiran kasvattamisesta ja muutenkin hyvin kirjoitettua luettavaa. Monen kuvan kohdalla tulee awwwww-reaktio!

  Yhdestä asiasta on pakko kysyä: suostuuko miehesi ihan mukisematta siihen, että koirat saavat myös olla teidän sängyssänne, sohvalla ym.? Meillä kotona tuntuu suurimmat mielipide-erot tulevan siitä, mikä on koiran paikka.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei ja kiitos :)

  Miehellä ei ole ikinä ollut mitään koirien sohvilla- ja sängyllämakoilua vastaan - jos joku meillä asiasta joskus hermostuu, olen se kyllä aina minä :D Hermoiluni liittyvät lähes poikkeuksetta ns. koirankarvainvaasioon.

  Linjauksesta kyllä keskusteltiin silloin kun Nido (nyt 4v) tuli. Silloin sovittiin, että on jotenkin paljon yksinkertaisempaa ja helpompaa niin, että koiralla/koirilla on pääsy oikeastaan kaikkialle. Toisaalta molemmat koirat on opetettu myös siihen (...Kodalla opettelu on vielä hiukan kesken...), että mikäli koemme tarpeelliseksi rajoittaa niiden liikkuvuutta, on niiden hyväksyttävä sekin. Itse olen oikeastaan aika tiukka tuossa "koiran paikka"-asiassa: minusta koiran pitää hyväksyä se paikka, jonka ihminen sille kulloinkin osoittaa, mutta paikka voi olla mikä tahansa. En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä "ei on aina ei & kyllä on aina kyllä"-hössötystä.

  Asiaan tulee varmasti muutos, jos saamme joskus lapsia. Esimerkiksi siksi, että minusta lapsilla olisi hyvä olla alue, jolla levitellä vapaasti lelujaan, ja suuret koirat eivät oikein sovi pienten, vauvankuolaisten lelujen kanssa yhteen...

  VastaaPoista
 4. Hih, teille on myönnetty aikalisä!Ü t. kaikenmaailmanpostaustenvinkuja

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.