4.3.2010

Menetetty työhuone

Uuteen ympäristöön asettuminen vie aina oman aikansa. Tehtävään tuo oman lisähaasteensa se, että ympäristö on emännän vaihtuvista mieltymyksistä johtuen jatkuvassa muutoksessa.

Nyt kuitenkin vaikuttaisi siltä, että Koda on löytänyt kotiluolasta oman paikkansa. Se on vallannut työhuoneen.


Se nukkuu työhuoneen sohvalla kaikki yöt ja suurimman osan päiväunistaan. Työhuoneen ovelle ilmestyvät tunkeilijat sallitaan toistaiseksi, mutta niihin suhtaudutaan nyrpeästi.

Pahinta on tietysti se, jos joku kehtaa tulla työhuoneeseen esimerkiksi tekemään töitä, tai mikä vielä hirveämpää - puhumaan työpuheluita. Tälläkin hetkellä naputellessani tunnen, kuinka mantelisilmien tuijotus porautuu selkääni.


Onneksi viisas emäntä on sentään tajunnut varustaa työhuoneen siperianhuskyn ergonomiavaatimukset täyttävin sohvatyynyin.

3 kommenttia:

  1. meillä tilanne on vähän samankaltainen, tosin kämpän ja koiran pienuudesta johtuen ehkä jopa hankalampi. Talon paras paikka nimittäin löytyy mun näppiksen eteen jäävästä tyhjästä kolosta. Hukan mielestä ainakin. Tai eihän se tyhjä ole, kun siinä pitäisi mahtua kai kirjoittamaankin. Mutta jätkä siis itsepintaisesti tunkee siihen makuulle, usein vielä pää mun hiirikäden päälle. Yritä siinä sitten tehdä enää mitään..

    VastaaPoista
  2. Haha, Hukka ja loistava tilannetaju <3 Tolle ei onneksi tule ylitsepääsemätöntä sylitarvetta tollasissa tilanteissa, mutta esim. vieraiden syliin Koda tunkee hirveän mielellään. Oon miettinyt, luuleeko se olevansa esim. Hukan kokoinen, vai eikö sitä vaan kiinnosta :D

    VastaaPoista
  3. Mukava kuono ja käpälät. Kyllä noitten seurassa kelpaa töitä tehdä ^_^.

    VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.