15.3.2010

Kuinka vältellä velvollisuuksia, osa 483

Se, että tekemättömiä töitä olisi muille jaettavaksi asti, ei voi tarkoittaa mitään muuta kuin sitä, että töitä vältelläkseen on tehtävä kaikkea mahdollista muuta. Kuten opeteltava käyttämään piirtopöytää, kuunneltava koneen musiikkiarkistot läpi (olen näköjään joskus siirtänyt kaikki cd-levyni koneelle) ja päivitettävä blogin ulkoasua banneria myöten. Päivitysselostusta väritän viikonlopun kuvamateriaalilla.


Vaihdoin vuoden verran palvelleen bannerin uuteen. Pidän pötkötyskuvista niiden tunnelman vuoksi ja siksi, että ne eivät millään tasolla vastaa yleistä mielikuvaa siperianhuskyista. Toki jollain tavalla loogisempi valinta olisi kuva, jossa koirat sekoilevat suupielet vaahtoa valuen jossain metsän keskellä, villinä ja vapaina, mutta ei kuvassa olisi silloin mitään mielenkiintoista. Eikä siinä voisi silloin näkyä tassunpohjia, jotka ovat vauvojen varpaiden (ja pupujen. Ja Tommi Korpelan.) ohella niitä harvoja asioita, jotka tuntuvat tuovan kaikille maailman ihmisille suunnattomasti iloa ja iih-elämyksiä.


Toinen asia: kirjoituksen pohja on nyt leveämpi, ja ymmärtääkseni siten myös helpommin luettava. Väritys on valitettavasti edelleen musta-harmaa-valkoinen lähinnä siksi, etten tunnusta muiden värien olemassaoloa. Paitsi verenpunaisen. Muttei kukaan kait halua lukea uuskommunistisesti väritettyä, poliittisesti muutoin sitoutumatonta lemmikkiblogia.


Onko lukijoilla toivomuksia blogin sisältöön liittyen? Jotain lisää, jotain pois? Jotain tiettyä aihetta käsittelyyn? Muuta? Kertokaa ny!

8 kommenttia:

 1. Kivan näköset on 'uudet' sivut, kuva on söpö ja luettavuus on parantunut!

  Sitten valitusta: ei oo päivitetty tarpeeks usein! Oon käyny 'vesi kielellä' katsomassa, MONTA kertaa! Nyt oli kyllä päivitetty, ihanaa, kiitos! Niin ja vinkkinä vielä, että pakoile AINA muita hommia blogin päivittämiseen, jooko!

  Huomaatko, musta on tullut susi-addikti, hitsi!

  No ei vaan, tykkään vaan kyllä tästä sun blogista TOSI paljon ja sun susista ja jutuista. Että jatkat vaan samaan (lue! USEAMMIN) malliin!

  Ja sitten loppuun terveiset: 2 kpl westin häntää heiluttaa sulle iloiset ja aurinkoiset kevätterveiset! Ü

  VastaaPoista
 2. Oli niin vakuuttava anelu tuossa lopussa että koin pakottavaa tarvetta kommentoida. Siis hieno tää uus ulkoasu! Teitkö itse piirtopöydällä ton bannerin tekstin? Ja joo, verkkokalvovaurioita aiheuttavia värejä ei edelleenkään kannateta.

  Onks sulla kokemusta mopseista?

  (Yritin LiveJournalin kautta kommentointia mutta "OpenID-kirjautumistunnuksiasi ei voitu vahvistaa." örr)

  VastaaPoista
 3. annamari: Tossa päivitystahdissa on yksi olennainen mutta - koirista ei yksinkertaisesti riitä kerrottavaa niin paljon, että sitä voisi naputella keskimäärin edes yhtä kertaa viikossa. Mistä johtuen onkin ollut vähän mietinnässä se, josko blogin aihekavalkadia tulisi jotenkin venyttää koirien tekemisten ulkopuolelle. Ei toki siksi, että jengi saisi luettavaa, vaan jotta itse saisin kirjoitettavaa :D

  Tämän takia vähän kyselinkin sitä, mistä blogia nyt jo lukevat tyypit mahdollisesti haluaisivat lukea lisää :)

  Westie-hännät noteerattu! Anna niille päälakihierontaa mun puolesta!

  wwelly: tein! Jumalaude, että oli ähellyksen takana. Oli mun ja piirtopöydän ensikohtaaminen.

  Ei kokemusta mopseista. Ja toivon, etten suututa ketään sanomalla, etten tue koiria, jotka eivät saa henkeä.

  Yritän (ehkä, jos muistan) tehdä OpenID-asialle jotain.

  VastaaPoista
 4. Joo, nyt mä tajuun sen alkuperäsen kysymyksen! Mulla aina kestää vähän tältä mun omalta vouhotukselta...Ü Sähän siis todella kysyit, että mistä me lukijat haluttais kuulla lisää, hyvä minä, nopeaa reagointia!

  No ihan ekaks, sähän arvaat mitä mä ehdotan, kirjota kaikkea sisustamiseen liittyvää! Sä voisit laittaa kuvia, kertoa millasesta sä tykkäät, miks sä tykkäät, virhehankintoja, täydellisiä hankintoja, kivat tyylit, kamalat tyylit, lempikaupat yms. Muita toiveaiheita: kirjat, elokuvat ja Ronja. Ja tietty edelleen mahdollisimman paljon juttuja ja kuvia susista, a) et ne ei loukkaaannu, kun tää on kait niinku niiden blogi kert ja b) koska ne nyt vaan on NIIN ihania tyyppejä! Ü

  VastaaPoista
 5. No jotain tollasta oon miettinytkin, koska noi sun mainitsemat aiheet on juuri ne, joista mulla riittäis juttua vaikka useamman kerran päivässä. Mietin vaan, kuinka sulavasti pelkästään koiriin keskittyneen blogin saa muuntautumaan lifestyleblogiksi... Tää ehkä vaatii vielä hieman kypsyttelyä ja suunnittelua. Pidän itse tosi paljon perhekeskeisistä lifestyleblogeista, mutta samalla kammoan liian päiväkirjamaisia blogeja, enkä voisi koskaan kuvitella ylläpitäväni jotain elitistä, massakulutukseen tukeutuvaa ja aivan liian pahasti henkilökohtaisuuksiin menevää "nämä bikinit tilasin tänään netistä"-tyylistä blogia :D

  Mutta ihan vähintään mun on jaettava maailman kanssa tieto siitä, mitä hankintoja koiraperheeseen kannattaa ja ei kannata tehdä. Kun asuin vielä Ronjan kanssa samassa taloudessa, asiaa ei tarvinnut miettiä yhtään, mutta kahden siperianhuskyn (ja isojen koirien yleensäkin) kanssa se täytyy ottaa huomioon.

  Lisäksi ois ehkä parisuhdehyvinvoinnin kannalta tosi ok avautua jostain "maailman kaunein designlamppu"-luokan aiheista ensisijaisesti jollekin muulle viattomalle sivulliselle kuin miehelle, etenkin kun en vastavuoroisesti ole valmis kuuntelemaan sen moottoripyöräjuttuja nanosekuntia kauempaa.

  VastaaPoista
 6. Joo, I hear you! Mut sitten vois ajatella, että koska koirat on niinku sun lifestyle niin täähän on jo niinku lifestyle blogi? Aika luova ajatuskulku, vai? Mä siis tulin tänne viel lisäämään, että mua kiinnostaa myös kovasti paljon ruoka. Sekä susien, että teidän ihmisten. Ootko/ootteko ruokaihmisiä?

  Nim. Samalla kun tässä suhailen netissä poltin pellillisen pullia, great!

  VastaaPoista
 7. sä voit kirjottaa musta ja mun ihanuudesta ah!! <3

  VastaaPoista
 8. Voi että tämä on ihana blogi! odotan kans innolla aina uusia postauksia. Mä olisin kans kiinnostunut esim teidän koirien ruokinnasta. ja vaikka pentuajoista. ja vaikka koirien ihan perus päivärytmi. ja. ja . ja ja.. olishan näitä toiveita vaikka kuinka:D mutta tuossa nyt pari näin alkuun :D

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.