16.3.2010

Kansainvaellus

Olen istunut ruudun edessä nyt arviolta kolmisen tuntia teeskennellen, että muka teen jotain asiallista. Olen siis saanut "työskennellä" täysin häiriöttä. Siksi tajusinkin vasta äsken ylös noustessani (joo, istun taas tässä), että huoneessa on ilmeisesti koko yllämainitun ajan näyttänyt tältä:


Olinkin tässä istuessani kuulevinani useamman kuin yhden tahon tuottamaa tuhinaa. Kuvassa siis arvatakseni suorilta jaloilta sammuneen laumanjohtajan lisäksi yksi kameran rapsahdukseen herännyt koiranpentu, ja yksi unissaan vienosti ulahteleva siperianhusky. Sekä jonkinnäköinen eväslaatikko (ilmeisesti Kodan, kun se kerta on sen vieressä) ja kumilelu, jolla joku (ehkä laumanjohtaja, koska ks. edellinen kohta) on oletettavasti yrittänyt viihdyttää itseään.

Kuvissa näkyy myös taloutemme ehdottomasti suosituin ja hankalimmin puhdistettava matto, joka kerää aina ja kaikkialla pötköttäjiä ja muita puuhastelijoita päälleen ja on siten jatkuvasti likainen. Ajattelin ovelana siirtää sen työhuoneeseen, koska eihän siellä kukaan aikaansa vietä. Ja nyt tänne tullaankin yht'äkkiä ihan eväiden kanssa?
P.S. Alemmassa postauksessa asiaa blogin sisällöstä ja ulkoasupäivityksestä.

P.P.S. Miten kokonainen lauma siirretään makuuhuoneeseen nukkumaan mahdollisimman hienovaraisesti? Kantaminen ei tule kyseeseen, kun emännän kantokyky lienee viiden kilon luokkaa ja laumanjäsenten elopaino vaihtelee välillä 25-90kg. Pitäisikö vain käydä vaihtamassa yöpuku päälle ja käpertyä tuohon lattialle?

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Eväät!!! Ne TODELLA haluu kaikki olla vaan sun lähellä! Paitsi tietty Koda, joka varmaan vaan miettii, että täähän on hei siis kaverit mun huone, että ootteko millon laittanut nimet varauslistalle! Ü

  VastaaPoista
 2. Haha joo, melko itseoikeutetun näkösenä se onkin ton sohvan vallannu :D

  Ja Satsu: kun sammutin koneen, kaikki heräs silmänräpäyksessä ja lähti oma-alotteisesti mönkimään makkaria päin :D Selkä säästy tällä kertaa!

  VastaaPoista
 3. Hyväntuulinen postaus ^^. Sinne sekaan vaan!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.