6.2.2010

Lauantain askarteluhetki

Tämä tässä on Nidon tyytymättömyysilme. Se johtuu tällä kertaa siitä, että toisin kuin yleensä, tänä lauantaina emme löhöäkään sohvalla televisiosta lumoutuneina, vaan...


...paloittelemme eteistä osiin. Ja lattiassa on taas reikä, tosin epäilen, että hommasta protestiluontoisesti täysin erossa pysyttelevä Nido ei ole asiasta vielä tietoinen.Koiranpentu on kyllä osallistunut innokkaasti. Ylemmän kuvan alareunassa vilkkuvat varpaat ovat allekirjoittaneen, jolta remonttiin osallistuminen on siivoamista lukuunottamatta taas kerran kielletty.


Koiranpentuvahdiksi sentään kelpaan. Kodan kiinnostus purkautuu lähinnä kaiken nuolemisena, haistelemisena ja remontoijan eteen tunkemisena, joten se vaatii jatkuvaa valvontaa.

4 kommenttia:

 1. Hau!
  Löysin vasta blogisi ystävän suosituksesta ja syytänkin nyt sinua viime yön todella lyhyiksi jääneistä unista! Kaikki kirjoituksesi piti näes lukea kerralla alusta loppuun, niin mukavasti kirjoitat. Toki olen itsekkin koiriin hurahtanut ja se varmasti vaikutti osaltaan pika-addiktion syntymiseen (meillä asuu 2 kpl:ta maailman parasta westiä, joista vanhempi näyttäisi olevan täysin teidän Ronjan kaksoisolento). Nido ja Koda ovat hurmaavan kuuloisia persoonia ja syötävän söpöjä! Pidän kovasti kuvistasi ja tyylistäsi muutenkin, jatka (pliis!) samaan malliin! Yksi vieno pyyntö olisi: malttaisitko laittaa joskus kuvia kodistanne? Se näyttää ihanalta ja viihtyisältä, ainakin niiltä osin mitä susien varjoista pilkahtaa...Ü

  VastaaPoista
 2. Vuhvuh! :)

  Kaunis kiitos inspiroivasta palautteesta, ja nöyrin pahoitteluni valvottamisesta :D Lähinnä vain mietin sitä, miten teillä voi asua kaksi parasta westietä, jos vanhempieni luona sattuu asumaan se kaikista paras ;) Mistä kennelistä teidän westiet on?

  Kodista tuskin tulee parempia kuvia, ettei retkahdeta sisustusblogien sektorille. Meidän linssiluteiden takaa tulee kyllä varmasti jatkossakin pilkahtelemaan joitain näkymiä :)

  VastaaPoista
 3. Ensiksi westeihin. Meillä siis todellakin asustavat 2 maailman parasta(!) westiä, Rosa 13v. (vrt. Ronja look-a-like) ja Ines ihan melkein 10v. Rosa on kotoisin Helsingistä, Kardemumman kennelistä ja Ines taasen Vantaalta, Westlake kennelistä. Ajatellen westejen MM-sijoituksia, ymmärrän kyllä täysin puoluellisuutesi Ronjan kohdalla...Ü

  Toiseksi sisustuskuviin, ymmärrän taas (huomaan itsessäni täysin uuden piirteen...) kantasi sisustusblogeutumiseen, MUTTA lukijoiden ehdotuksia olisi toki kohteliasta kuunnella. Muotoilenkin toiveeni siis ehdotuksen muotoon. Mitä jos tekisit teema-postauksen aiheena: susien kotiluola ja miltä siellä sisällä oikeasti näyttää. Silloin voisit ihan 'susien nimissä' toteuttaa tämän lukijan hartaan toiveen. Eikös vaan olekkin loistava idea! Ü

  Nim. vymmärtäväinen mutta sinnikäs

  VastaaPoista
 4. En oikeastaan edes tiedä, miksi kysyin, kun en länkkäreiden kenneleitä sen kummemmin tunne :D Ehkä ajattelin, että Rosa voisi olla oikeastikin Ronjan sukua, jos sattuisi olemaan samasta kennelistä. Meidän MM-sijoittuja on siis Heimani'siltä.

  Saamari, ehdotus oli niin pirullisen varteenotettava, etten ehkä voi jättää huomioimatta...

  Ongelma on se, että arastelen tosi paljon kodin esittelemistä. En oikein pidä siitä ajatuksesta, että ventovieraat, ties millaisin tarkoitusperin varustetut ihmiset pääsisivät katselemaan kotiamme tarkemmin. Mietin tätä tosi usein, ja ärsyttää hirveästi, että blogiin EHKÄ joskus eksyvien hyypiöiden tähden joutuu panttaamaan sisältöä, joka olisi mieluista ihanille lukijoille. Olen ajatellut, että mikäli blogin lukijakunta kasvaa, piilotan blogin salasanan taakse. Tällöin voisin jakaa yksityisempääkin materiaalia sitä varmasti arvostavalle yleisölle.

  Lyhyestä virsi jne... Tällä puheella lupaan toteuttaa tuon kotiluola-postauksen :) Palaan asiaan heti, kun luonnonvalo ulottuu sisään saakka. Vaatimuksia vastaanotetaan jatkossakin!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.