12.12.2009

Kuononkasvatusta

Olen aina ihmetellyt, miksi vieraat vain harvoin viihtyvät meillä niin kauan, että joutuisivat käyttämään vessaa.


Olen valmis myöntämään, että se saattaa ehkä johtua tästä.

Koda herätti meidät tänään hyppäämällä vatsan päälle sänkyyn pitäen samalla terävää merkkiääntä. Noustuamme laumanjohtaja huomasi, että Kodan kuono on yön aikana muuttunut valtavaksi. Punnitsimme hetken, onko kyse kenties äkillisestä kasvupyrähdyksestä vai allergiakohtauksesta ja päädyimme jälkimmäiseen. Eläinlääkärin kanssa käytiin puhelimitse seuraavanlainen keskustelu:

- Meillä on yhdeksänkuinen siperianhusky ja sen kuono on nyt valtava ja vaaleanpunainen. Se on eilen syönyt ainakin yhden villasukan, jotain lenkiltä, ja kantanut uuden luun lähelle avatusta eläinliikkeestä kotiin, mutta turpoaminen huomattiin vasta aamulla.
- Joo, antakaa sille kyypakkaus. Koska se on niin pieni, ei kannata antaa täyttä kolmea tablettia vaan yksi tabletti kymmentä kiloa kohti. Mitä se painaa?
- Kakskytviis kiloa.
- ...Oho. Okei. No antakaa sitten vaan se koko pakkaus.

2 kommenttia:

  1. Hah, taisi lääkäri vähän yllättyä Jättiläisestä ^^

    VastaaPoista
  2. Niin taisi :) Itseasiassa lääkärikäynnilläkin lääkäri oli ihmetellyt Kodaa, sillä on kuulemma kummallisen koon lisäksi myös outo turkki.

    Yritän ottaa sen vertailukuvan noista, tavoitteena olisi saada pyllyt kuvattua vierekkäin. Tehtävä on siis työn alla! :)

    VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.