22.11.2009

Sunnuntaiaamun mysteeri

Pidän eläimistä siksi, että niiden käyttäytymisen ennustaminen on mahdollista. Eläimet toimivat vahvemmin ja suunnittelemattomammin viettiensä varassa kuin ihmiset, jotka voivat yllättää perustelemattomilla ja mielivaltaisilla reaktioilla silloin, kun niitä vähiten odottaisi.

Poikkeuksen sääntöön tekevät ainakin koiranpennut. Sen lisäksi, että ne eivät vielä ymmärrä pelisääntöjä tai maailmaa ylipäätään, niiden käyttäytymisen ennustaminen ja ymmärtäminen on täysin mahdotonta.

Suurin osa tilanteista on sellaisia, joista selviää huumorintajulla ja laskemalla kymmeneen. Siitä huolimatta olisi toisinaan kiva tietää, mitä pennun päässä liikkuu.

Kuvasarja tunnin takaa:
Mitä luulette yllä tapahtuvan?

Vaihtoehto 1: Koiranpentu käy huomaavaisuuttaan kannustamassa emännän työntekoa, joka on kiireisen viikon takia jäänyt sunnuntaiaamulle.
Vaihtoehto 2: Koiranpentu käy pissalla kahden sohvatyynyn ja sohvanpäällisen päällä käytyään ensiksi pissalla kummallakin puolella parisänkyä.

10 pisteen vihje: pesin juuri kaksi tyynyä, tyynynpäällisen, kaksi sohvanpäällistä, petauspatjan päällisen, eilen vaihdetut lakanat ja yhden täkin.

5 pisteen vihje: opin juuri, että 25-kiloisesta koiranpennusta tulee aika pirusti pissaa.

4 kommenttia:

 1. No voi rähmä! Nyt ei koiranomistaminen oo hauskaa! Jos yhtään auttaa niin ottaapa pattiin sun puolesta!

  VastaaPoista
 2. KOIRAN kyllä omistaa ihan mielellään, mutta PENNUN... :D Pääsin omasta harmituksestani yli jo eilen iltasella, kun sain viimeisen pyykkikoneellisen pestyä. Ei voi olla vihainen tai harmissaan otukselle, joka ei edes tajua (tai niin haluan ainakin ajatella) tekevänsä väärin.

  VastaaPoista
 3. Auuuuts! Jos yhtään lohduttaa, niin pentuaika menee nopeasti, pian jo haikeilet sitä takaisin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsemppauksesta :) Näin toivotaan...

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.