6.10.2009

Pylly

Ajattelin vain tulla kysymään mielipidettänne: mitä luulette, voiko koiran pylly jatkaa kasvamistaan ikuisesti? Eli tulemmeko kärsimään jo vuoden sisällä merkittävästä pyllyongelmasta? Joudummeko muuttamaan isompaan asuntoon tämän takia? Tarvitseeko pyllyä kenties alkaa ruokkimaan erikseen? Ja ei kai pyllystä voi kasvun myötä kehittyä tietoista olentoa, joka alkaa lopulta esittämään vaatimuksia?

Otin leluasian kanssa revanssin; samalla kun hain eilen kolmannen jalallisen kupin (nyt on yksi kummankin ruoalle, yksi yhteinen juomakuppi), käytin valehtelematta ainakin puoli tuntia siihen, että kaivoin Mustin ja Mirrin hyllyiltä kestäviä leluja. Aseistauduin täyskumisella pallolla, vaniljanmakuisella täyskumilelulla, sekä erikoiskestävällä Dog Force -pehmolelulla.

Edellisistä mitään ei ole vielä rikottu. Toivoa on!

2 kommenttia:

  1. Muista raportoida lelujen kohtalosta, josko jonkun noista uskaltaisi sitten itsekkin hankkia! Teillä ei sitten leluista tule tappelua? Meillä yleensä lelut saavat aikaan äänekkään leikkimielisen painin ja unohtuvat.

    VastaaPoista
  2. Raportoin ehdottomasti, tähän mennessä ehjinä on säilynyt vain noita täyskumisia. Yritän löytää jotain muutakin sisältöä lelukorille, kun ne kumiset on selvästi koirienkin mielestä tylsiä.

    Meillä ei tule mitään tappelua leluista lähinnä siksi, että lelut ei kiinnosta Nidoa ja sillä on niin kova auktoriteetti pentuun, että jos se joskus jonkun lelun kanssa touhuaa, se saa tehdä sen rauhassa. Joku aika sitten meillä oli kyllä sellainen Faunatarista ostettu aidon pupun näköinen pehmolelu, joka aiheutti hampaidennäyttelyä ja semmosta vähän ylireagoitua kinaamista, mutta noin muuten tyypit tuntuu leikkivän melko hyvässä sovussa.

    VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.