24.8.2009

Jouluksi omaan sänkyyn

Olemme täten löytäneet uuden husky-ystävällisen harrastuksen - frisbeegolfin. En tiedä, mikä järki mokomassa pelissä on, kuka sen on keksinyt, ja miksi en ole aiemmin tiennyt että sitä varten on pelkästään pääkaupunkiseudulla useita eri ratoja ja erillinen liitto.

Sen olen kuitenkin oppinut kuluneen viikonlopun aikana, että peliin saavat ilmeisesti osallistua myös koiranpennut, vauvat ja joutilaat tyttöystävät, ja että Meilahden radan ympärillä kulkee erinomainen pururata. Suosittelen niin koirallisille kuin koirattomillekin.

Nido palasi sunnuntaina kesälomamatkaltaan. Jälleennäkeminen sujui ilman sen kummempaa tunteilua - lyhyet suukot kaikille, kämpän nopea tarkastaminen ja sitten äkkiä nukkumaan.


Siperianmöykky nokosilla

Nido valtasi makuuhuoneen omaan käyttöönsä koko illaksi. Saimme välillä käydä hakemassa lakanat pyykkiin, mutta muuten huoneeseen ei ollut kellään mitään asiaa. Tulimme sängyssä onnellisena tuhisevaa koiraa kytätessämme siihen tulokseen, että Nido ehkä sittenkin suostuisi nukkumaan omassa sängyssä, jos mieluisa sellainen sille hankittaisiin.

Edellisen sängyn kanssa kävi niin, että Nido hylkäsi sen siksi, että se pestiin. Juuri kun se oli hyväksymässä sen uudelleen, Koda muutti meille ja kävi siinä pissalla. Sänky pestiin uudestaan, mutta hyväksyntää se ei enää saanut.

Nyt etenemme siis pienin askelin. Ensimmäinen askel oli se, että luovuimme parvekkeella käytössä olleesta patjasta, jonka valjastimme koesängyksi, sekä parista makuuhuoneneliöstä. Nido arvosti ratkaisua.

Seuraava tavoitteemme on, että Kodalle löytyisi tilaa samasta sängystä. Nido on vasta alkanut hyväksymään sen, että Kodalla on oikeus viedä tilaa ylipäätään yhtään mistään, joten voi olla, että tämän tavoitteen saavuttaminen vie aikaa.

Jos sänkykäyttäytyminen jatkuu yhtä lupaavana, saavat pojat joululahjaksi pari tällaista:
Kuva lainattu täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.