6.6.2009

Itku lyhykäisestä ilosta

Johtuen siitä, että se pari päivää kestänyt upea kesäsää muuttui sitäkin nopeammin tyylipuhtaaksi syyssääksi, olemme viettäneet kuluneen viikon neljän seinän sisällä mököttäen.

Siis myös koirat ovat mököttäneet. Makoilleet ympäri asuntoa, painineet innottomina ja nukkuneet iltapäivään saakka. Joko ne ovat ottaneet mallia minusta, tai minä niistä.

Eilen kävimme rokottamassa molemmat koirat. Tiedoksi kaikille useamman koiran omistajille, että koirien rokottaminen kannattaa ehdottomasti ajoittaa samalle kerralle - siinä säästää yhden klinikkamaksun verran (meidän tapauksessamme n. 20€), kun molemmat elukat rokottautuvat samalla käyntikerralla.
Koda käytti koko lääkärikäynnin odottamisineen päivineen hepulikohtauksiin, vinkumiseen ja yleiseen riehumiseen Nidon istuessa hiljaa vieressä.

Tänään heräsimme sälekaihtimien raosta pilkottavaan aurinkoon ja siitä innostuneena tartuin useampaan pitkään tekemättömänä seisseeseen siivousprojektiin. Pojat saivat ensimmäiseksi tehtäväkseen sängyn petaamisen. Ilmeni, että oli loistava idea ostaa tähän uuteen asuntoon suurempi sänky. Suuremmalla sängyllä on nimittäin huomattavasti mukavampi harjoitella kummallisia mangustihyppyjä. Joita epäilemättä sovelletaan tulevaisuudessa allekirjoittaneen herättämiseen.

Jos mietitte sitä, kuka kumma tuo kuvissa näkyvä valtavan kokoinen koira on, en ihmettele. Eilisessä punnituksessa Koda painoi 15 kiloa. Katsoimme kasvukäyrästä sen kulkevan aivan maksimipainon ylärajalla. Lääkärintarkastuksessa lääkäri kuitenkin kehui sopusuhtaista pentua, joten ylipainoa ei ole. Meidän pentu nyt vaan sattuu olemaan valtava.

Lopuksi kuvia viikon takaa. Noin sinistä taivasta ei sittemmin olekaan näkynyt.1 kommentti:

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.