29.6.2009

Hammaskeiju kylässä

En ole koskaan ymmärtänyt joidenkin vanhempien (esim. omieni) tarvetta leikata lastensa hiuskiehkuroita talteen ja säilöä pudonneita maitohampaita. Ajatuskin on ällöttänyt: kuollutta solukkoa säilössä piirongin laatikossa. Hyi.

Kun sitten löysin tänään tällaisen olohuoneen lattialta, yllätin itseni pohtimasta, miten sen saisi kehystettyä. 

Soitin liikuttuneena äidilleni ja säilöin hampaan, jotta laumanjohtaja näkee sen töistä tullessaan.  Siihen mennessä olen varmaan ehtinyt rakentamaan hampaalle jonkinnäköisen alttarin.

2 kommenttia:

  1. En näissä blogeissa nyt ihan hirveesti seikkaile mutta ihan sattumalta eksyin tänne. Sulla on kivan tuntuinen blogi ja aivan poikkeuksellisen loistavia kuvia. Ite kun tykkään kuvata paljon ja pidän kuvista jossa piilee ajatus. Kuvasi tuovat ajatusmaailmaasi hyvin esille! T: Lauran "äijä" :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Ihan populistisista syistä tässä on päädytty siihen, että kuvien laatuun kannattaa panostaa: kun aiheena on koirat, joita kaikilla ei ole, koiravastaisimmatkin lukijat jaksaa seurata kun kuvat on hyviä ja niitä on paljon. Kuvaan itsekin automaattisesti paljon, joten materiaalia kyllä löytyy...

    VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.