27.4.2009

Kesän uintikeikka nro 1

Herättiin aikaisin ja saunomis-siivoamis-operaation jälkeen lähdettiin uittamaan koiria läheiselle hiekkakuopalle. Reissuun sisältyi runsaasti kesätuulen haistelua ikkunasta (niiden osalta, jotka auton ikkunoihin jo yltävät), sekä loppuhuipentumana tikkujäätelöt (niille, jotka jäätelöä saavat syödä).Meillä saa istua myös peppu menosuuntaan päin jos siltä tuntuu.
"Kato tää sujuu multa jo tosi hyvin kahden koiran kanssa!"
Koda hyppäsi ennakkoluulottomalla liito-oravatyylillä niemen kärjestä suoraan veteen. Viisaana eläimenä se tajusi virheensä nopeasti ja ui u-käännöksen kautta äkkiä takaisin rantaan. Uudestaan sitä ei veteen saatu muuten kuin kahlaamaan, mutta ainakin tiedetään ettei se pelkää vettä. Sitten kun Koda kesäkuun alussa on saanut rokotukset, on uintiharjoituksia hyvä jatkaa Koirasaaressa.

Nyt eteisestä kuuluu tyytyväistä tuhinaa. Kuvassa taka-alalla kesken kuivaamisen simahtanut pikkuinen. Kuvasta poiketen Nido on tosin jo siirtynyt parvekkeelle auringonottoon. Sillä lienee tavoitteenaan edustava rusketus ennen Koirasaarikauden aloittamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.