20.4.2009

Elon tiukuja

Koirissa kaikista parasta on se, että kun päivä on ollut huono, kotona on aina vastassa joku jonka päivän paras osa on se, että juuri sinä tulet kotiin.

Itse sain huonoon päivääni tänään köllöttelylääkettä välittömästi kotiutumiseni jälkeen:


Ja sitten päivän kuva-arvoitukseen:

Oman käsitykseni mukaan kuvassa esiintyy pieni häntä, sekä jokin jota joskus on käytetty lehtikorina, mutta joka nyttemmin on toimittanut lähinnä leikkikehän virkaa.

Vaikka olosuhteet eivät siihen vielä pitkään aikaan pakottaisikaan, päätimme viikonloppuna että on parempi opettaa pojat olemaan kahdestaan mahdollisimman nopeasti, sillä tehtävästä tulisi sitä vaikeampaa, mitä vanhempi Koda olisi ensimmäisellä yksinolokerralla. Suuntasimme siis kahdestaan ostoksille ja jätimme koirat kotiin. Puolen tunnin kahdestaanolo sujui pojilta päiväunien parissa, joten kokeilimme tänään uudestaan, tällä kertaa puolentoista tunnin poissaololla. Sekin oli ilmeisesti käytetty lähinnä nukkumiseen.

Kiitoksia muuten sille ihmisnerolle, joka on tajunnut ottaa Faunatarin valikoimiin oikeiden eläimien näköisiä leluja. Tuotiin viikonloppuiselta ostosreissulta koirille tuliaisiksi aidonnäköinen pupu, joka on nyt virallisesti taloutemme suosituin juttu.


Pupu!

Siitä taistellaan nukahtamiseen saakka aina kun joku sen jostain löytää ja voittajalla on tapana varmuuden vuoksi nukahtaa sen päälle. 
Jokainen koiranomistaja tietää hyvin että koirat eivät ole sokeita (Nido esimerkiksi tunnistaa pihaan ajavat ystäviemme tai perheenjäsentemme autot suljetun ikkunan läpi), joten on jokseenkin erikoista että koirien lelut ovat yleensä todella typerän näköisiä ja mahdollisimman kaukana aidoista eläimistä.


Hännätön majava, tmv.

Koiranpennun omistamisen ehdottomasti paras puoli on se, että oppii arvostamaan pieniä asioita. 
Itse olen oppinut olemaan pöyristyneen onnellinen aina kun astun sukkasillani/paljain jaloin johonkin märkään ja huomaan sen olevan mitä tahansa muuta kuin pissaa. 

Ylipäätään kaikki koiranpennun tarpeidenteosta saatava riemu on aivan omaa luokkaansa. Kun seisot puoli kuudelta aamulla tukka pystyssä puolisosi vaatteissa ojanpenkalla ja hihkut onnesta pissaamisen jaloa taitoa hölmistyneelle pennulle ääneen ylistäen, ohikulkijoiden ilmeet ovat todella näkemisen arvoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.