2.3.2009

Remonttipäivä 1

Eilen illalla otettiin yksi kaappi eteisestä pois ja siirrettiin jäljelle jääneet niin, että eteiseen saatiin runsaasti lisätilaa, jota sinne kipeästi kaivattiinkin. Samalla ilmeni, että rakentajat eivät olleet vetäneet lattiaa kaapin alle, kun heivatun kaapin alta paljastuikin sementtiä.

Nido nukkui koko toimituksen ajan autuaan tietämättömänä olohuoneessa ja oli silminnähden järkyttynyt, kun myöhemmin illalla jalottelemaan noustuaan löysi keskeltä eteistä reiän lattiasta. 

Tänään haettiin laatat ja lauman remontointitaitoinen edustaja eliminoi vanhan, jo kukkimaankin päässeen lattian. Lauman omasta mielestään remontointitaitoisimman luonnollisesti tarkkaillessa vieressä. 


Nido ei meinannut aluksi millään astua paljaalle sementille. Se kuikuili pitkään parketin reunalla ja tunnusteli tassullaan sementin viileää pintaa ennen kuin uskaltautui kokonaan sen päälle.

Huomenna koko eteislattia saa uuden (sekä koira-, siivous-, että kenkäystävällisemmän) laattapinnan.

Koska emäntä ei ihan jaksa nostaa 30-kiloista citysutta kuivuvan laatoituksen yli suoraan rappukäytävään, lauma evakuoituu ennen huomista projektia toiseen mummilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.