31.3.2009

Kevätkuulumisia

Nido on ihastunut uuteen lattiaan. Se on vihdoin tajunnut lattian kiistattoman mukavan viileyden ja eteiseen saadun lisätilan. Koska sen velvollisuuksiin kuuluu kuitenkin myös työhuoneeseen linnoittautuneen emännän vahtiminen, se on päätynyt tällaiseen ratkaisuun:


Luonnosta erkaantunut, sohvakalusteisiin mukautunut villieläin nuolemassa aamiaiskulhoa:

Tiedättekö koska viimeistään ymmärtää että järki on lopullisesti menetetty? Kun uuden pennun herättämä pesänrakennusvietti ilmenee siten, että yhtäkkiä huomaat tarvitsevasi kahta valtavaa karkkipurkkia koirien nameille. Ei siinä vielä mitään. Mutta kun käyt vielä kangaskaupasta ostamassa vaaleansinistä silkkinauhaa pennun omaan purkkiin, voi kaiken toivon heittää. Seuraavan kuvamateriaalin esitän teille vain siksi, että luotan siihen, ettette naura:

Ja sitten kaikista tärkeimpään uutiseen. Terassikausi on nimittäin virallisesti avattu nyt, kun aurinko on kiistatta porottanut jo useamman päivän putkeen. Kiinnittäkää huomiota erityisesti keskittyneeseen auringonottoilmeeseen:


Viikonloppuna järjestetään Helsingin Messukeskuksessa siis PetExpo, johon suuntaamme tavoitteenamme löytää kaikki uuden pennun tarvitsemat varusteet. Tilanne on sikäli hankala että allekirjoittanut on aika kovassa kuumeessa ja pentutarvikkeiden ostaminen kuumehouruissa on aina yhtä huono idea. Melkein yhtä huono kuin laumanjohtajan lähettäminen ostoksille yksin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.