11.3.2009

Aarteenhautaaja
Kuvat tarvinevat myös selityksen.

Nido pitää siis pahvista. Paljon. Itseasiassa - pahvi saattaa hyvinkin olla sen lempparein juttu koko maailmassa, se ohittaa niin hevosenkakan, lumessa peuhaamisen kuin hiusten harjaamisenkin. Kun sille antaa pahvia hetkenä, jona sen ei erityisesti tee mieli sitä silputa, se piilottaa sen. Kun muutimme tähän asuntoon, se oli vielä luova. Se kävi läpi monia eri piilopaikkoja, testaili niiden turvallisuutta ja kätevyyttä ja on nyt pitkän tuotekehittelyn jälkeen päätynyt siihen, että paras piilo pahville on ehdottomasti sänky. 

Sängyssä siihen vetoaa ilmeisesti se, että se saa pahvin oikeasti piiloon. Ensiksi se kuorii huolellisesti peitot haluamastaan kohdasta, sitten asettelee pahvin tarkkaan valittuun paikkaan ja lopuksi kaapii nenällään peitot takaisin paikoilleen.
Se on kehittynyt niin loistavaksi sänkyynpiilottajaksi, että ellei sitä yllätä itse teosta, ei välttämättä edes tajua että sänkyyn on piilotettu mitään.

Yleensä asia selviää vasta siinä vaiheessa kun on menossa nukkumaan ja peiton alta löytyy limainen, mahdollisesti osittain silputtukin yllätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.