25.2.2009

Perhepäivä

Tänään oli taas luonnonvalollisesti niitä päiviä, jolloin ei voi epäonnistua kameran kanssa. Ja jostain syystä taas siivouspäivä. Nuo meidän lauman miespuoliset jäsenet ovat siitä ilahduttavia otuksia, että innostuvat leikkimään (=sotkemaan paikkoja ja luomaan yleistä kaaosta) aina silloin, kun on siivottu.


Lähdettiin sisätiloissa riehumisen jälkeen riehumaan ulos. Rajasaari uiskenteli auringonvalossa eikä haitannut yhtään, vaikka paikalla oli sankoin joukoin myös niitä koiranomistajia, jotka eivät koirakorttikokeesta selviytyisi. Nido reipastui vihdoin ja otti kontaktia Armas-mastiffiin, jota se on vältellyt tähän asti. Armas on rajiskävijöistä oma suosikkini, joten ei ihme että Nidokin vihdoin tykästyi.

Se ei saa tulla etupenkille. Ja se on säännöstä hieman eri mieltä.

Pennunhakusuunnitelmatkin ovat edenneet taas. Hanna, jolle tulee noitapentueesta tyttöpentu, soitti tänään kun oltiin saaressa ja ehdotti, että haettaisiin pennut kimpassa Göteborgista. Eli nyt haussa on halvat lentoliput Götikseen ja takaisin ja tähtäimessä saada ne pääsiäistorstaille, jolloin pentua voisi ihastella heti alkuun pitkän viikonlopun ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.