23.2.2009

Maanantaitouhuja

On ilmennyt muutamia logistisia ongelmia.

Käytimme lauantaiaamupäivän tehokkaasti pennunoutosuunnitelman yksityiskohtien hiomiseen. Tyssäsi heti alkuunsa. Soitimme sekä Siljalle että Vikingille ja ilmeni, että kaikki mahdolliset tavat liikkua auton ja jonkin kelluvan kulkuvälineen kanssa Turusta Tukholmaan kestävät kymmenisen tuntia. Minkä lisäksi maissa on pakko olla n. 12 tuntia. Itse pennun vastaanottamisessa ei voi kestää kauan, eikä pennun kanssa paljoa kierrellä Tukholman putiikeissa, joten se 12-tuntinen kävisi aika pitkäksi. Myös se kymmentuntinen laivamatka tuottaisi ongelmia - siitä huolimatta, että Rockyn isäntä oli tiukasti sitä mieltä, että hytin kokolattiamatoille "voi ihan hyvin pissata". Vaikka mikäs minä olen muiden matkustustottumuksia tuomitsemaan...

Siispä tulimme siihen tulokseen, että pentu haetaan lentäen. Meidän etuoveltamme on Helsinki-Vantaan ulkomaiden lähteviin matkaa n. 5 minuuttia (hitaan kuskin kyydissä) ja Ruotsin päässä ei tarvitse odotella paluulentoa kuin muutamisen tuntia. Koko toimitukseen kuluu laskelmiemme mukaan suunnilleen seitsemän tuntia.
Kasvattajalta saatiin vielä varmistus, että luovutusikäinen husky painaa vain kahdeksan kiloa, joten sen saa luettua käsimatkatavaraksi.

Mielikuvissani ehdin jo istua koneessa sylissäni pieni sudenpentu vaaleansiniseen vauvapyyhkeeseen kapaloituna, supisemassa sille mukavia ja pitämässä tassusta kiinni ettei sitä jännitä. 

Sitten kasvattaja muistutti, että käsimatkakoira kuljetetaan kantolaukussa. Ei olisi tullut mieleenkään! Jotenkin sitä lähtökohtaisesti olettaa, että kantolaukut ovat vain niille mekkoihin puetuille pikkukoirille, joiden emännät haluavat yhden tekosyyn lisää Burberry-kuosisen asusteen omistamiselle. 

...Eli nyt saan vihdoin tarpeeksi painavan tekosyyn söpön koiralaukun hankkimiseen!

Miettikää nyt pientä sudenpennun päätä kurkkaamassa tällaisesta:(kuva yappyfashion.fi)

Sisäinen koirasomistajani on herännyt! Seuraavaksi ostan Nidolle jonkin söpön poolopaidan. Mahdollisesti myös kravatin ja aurinkolasit. Ja timanttipannan.

Koska eilen iski heti aamusta käsittämätön laiskuus, sunnuntaisiivoamiset jäivät väliin ja siirtyivät tälle päivälle. Onneksi saatiin siivousavuksi Nidon valtaisa työpanos. Nido on muun muassa...


Auttanut pahviroskien kanssa...Toiminut työnvalvojana nukkasihdin puhdistamisessa...


...Ja vartioinut sängylle ilmestyneitä epäilyttäviä esineitä.

Se simahti juuri keskelle olohuoneen lattiaa. Saamarin rankkaa tuo siivoaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.